CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 6

20 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA EL CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 6, AMB LA PRESÈNCIA DE GAIREBÉ TOTS ELS CLUBS DE LES ILLES

El Club Nàutic Ciutadella comença fort aquest 2022 i aquest cap de setmana, dies 22 i 23 de gener, organitza junt amb la Federació Balear de Vela el Campionat de Balears 2022 de la classe Ilca 6. El Moll de la Trona i les aigües de Ciutadella viuran un Autonòmic molt emocionant i de qualitat en el què hi prendran part, en representació dels amfitrions del CN Ciutadella, Francesc Sosa, Laia Mendoza, Maria Gornès i dos dels teòrics aspirants a podi balear, Borja Torres i David Ponsetí.

Quan encara hi manquen dos dies perquè comenci a Es Nàutic aquest Campionat de Balears Ilca 6 des del club esperen uns 70 participants de les Illes Balears, tot i què la covid-19 segueix marcant els campionats i en el darrer celebrat la setmana passada, de 100 regatistes prevists van ser 70.

Seran a Ciutadella gairebé tots els clubs de les Balears i en quant al temps meteorològic, tot i que encara és una mica prest, d’entrada faria tramuntana dissabte i ponent fluix diumenge.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com