CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 6

20 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: N√°utica, Otros Deportes, Vela

EL CLUB N√ÄUTIC CIUTADELLA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA EL CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 6, AMB LA PRES√ąNCIA DE GAIREB√Č TOTS ELS CLUBS DE LES ILLES

El Club N√†utic Ciutadella comen√ßa fort aquest 2022 i aquest cap de setmana, dies 22 i 23 de gener, organitza junt amb la Federaci√≥ Balear de Vela el Campionat de Balears 2022 de la classe Ilca 6. El Moll de la Trona i les aig√ľes de Ciutadella viuran un Auton√≤mic molt emocionant i de qualitat en el qu√® hi prendran part, en representaci√≥ dels amfitrions del CN Ciutadella, Francesc Sosa, Laia Mendoza, Maria Gorn√®s i dos dels te√≤rics aspirants a podi balear, Borja Torres i David Ponset√≠.

Quan encara hi manquen dos dies perquè comenci a Es Nàutic aquest Campionat de Balears Ilca 6 des del club esperen uns 70 participants de les Illes Balears, tot i què la covid-19 segueix marcant els campionats i en el darrer celebrat la setmana passada, de 100 regatistes prevists van ser 70.

Seran a Ciutadella gairebé tots els clubs de les Balears i en quant al temps meteorològic, tot i que encara és una mica prest, d’entrada faria tramuntana dissabte i ponent fluix diumenge.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com