Final de la relació Felip Moll i Allevà

20 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes

 La polida i profitosa història d’amor esportiu que han protagonitzat pe regatista del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll i el seu creuer mini Allevà ha arribat al seu final. Aquest cap de setmana passat Moll ha estat a la ciutat francesa de Lorient per a llirar l’Allevà al seu nou propietari, qui el seguirà emprant per a competir en la seva classe, en aigües de França.FELIP MOLL I EL SEU CREUER ALLEVÀ SEPAREN ELS SEUS CAMINS DESPRÉS DE CINC EXITOSOS ANYS MARCATS PER LA GUINDA DE LA MINI TRANSAT 2021

Moll ha decidit vendre el seu creuer després de cinc anys de relació i amb la clara intenció de seguir creiexent com a esportista dins el món de la navegació oceànica. Açò és el que ha aconseguit precisament aquests anys Felip Moll (CNC) amb l’Allevà, formar-se com a millor regatista, mariner i persona. I amb la guinda de la Mini Transat 2021 en solitari per l’Atlàntic, gesta sense precedents en la vela menorquina.

Ara ja sense l’Allevà Moll està estudiant nous projectes esportiu que d’entrada seguiran passant per la classe mini, encara que es podria acabar passant als prototips. Un futur que compaginarà amb el de comodor del Club Nàutic Ciutadella, en el lloc del sortint, Loren Mesquida.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com