Regata 100 Milles entre Illes 2022

21 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: N√°utica, Otros Deportes, Vela

EL CLUB N√ÄUTIC CIUTADELLA OBRE INSCRIPCIONS PER A LA SEGONA EDICI√ď DE LA REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES 2022, PROGRAMADA PER AQUESTA PR√íXIMA SEMANA SANTA

Complir amb les 100 milles de recorregut de qu√® consta el triangle entre Ciutadella-Farall√≥ d‚ÄôAubarca-Illa de l‚ÄôAire-Ciutadella. Aquesta √©s la proposta que per segon any consecutiu proposa la secci√≥ de creuers del Club N√†utic Ciutadella que dirigeix el veter√† Miguel Pons Misut, amb la segona edici√≥ de la Regata 100 Milles entre Illes. Una regata per a la mediterr√†nia que si no hi ha res de nou i el temps a la mar i la pand√®mia de la covid-19 ho respecten, veur√† la llum entre els pr√≤xims dies 14 al 16 d’abril.

Per a√ß√≤, des d’aquest mateix dijous dia 20 de gener, Es N√†utic ha obert inscripcions, despr√©s que el passat 2021, en l’esperada primera edici√≥ de la Regata 100 Milles entre Illes, es trobessin fins a 30 embarcacions de tot el Mediterrani participant en aquesta preciosa prova muntada per el club presidit des de fa una setmana per Gon√ßal Moll.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com