Regata 100 Milles entre Illes 2022

21 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA OBRE INSCRIPCIONS PER A LA SEGONA EDICIÓ DE LA REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES 2022, PROGRAMADA PER AQUESTA PRÒXIMA SEMANA SANTA

Complir amb les 100 milles de recorregut de què consta el triangle entre Ciutadella-Faralló d’Aubarca-Illa de l’Aire-Ciutadella. Aquesta és la proposta que per segon any consecutiu proposa la secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella que dirigeix el veterà Miguel Pons Misut, amb la segona edició de la Regata 100 Milles entre Illes. Una regata per a la mediterrània que si no hi ha res de nou i el temps a la mar i la pandèmia de la covid-19 ho respecten, veurà la llum entre els pròxims dies 14 al 16 d’abril.

Per açò, des d’aquest mateix dijous dia 20 de gener, Es Nàutic ha obert inscripcions, després que el passat 2021, en l’esperada primera edició de la Regata 100 Milles entre Illes, es trobessin fins a 30 embarcacions de tot el Mediterrani participant en aquesta preciosa prova muntada per el club presidit des de fa una setmana per Gonçal Moll.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com