Premis de Fotografia de Muntanya 2022

22 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados, Montañismo, Otros Deportes

Falten menys de 10 dies perque acabi el termini de presentació de fotografies als Premis de Fotografia de Muntanya 2022 als quals en sou membre col·laborador dotant un dels premis.

Per tal d’incentivar un poc més la participació us demanam que us en faceu ressó a les vostres xarxes socials (pujant les imatges adjuntes o compartint les que hem publicat a Twiter, Facebook i Instagram) així com que en faceu difusió als vostres contactes i amistats. Entre tots podrem aconseguir un alt nivell de participació. Vos adjuntam algunes imatges que podeu fer servir si voleu i recordar-vos que les bases i els formularis estan disponibles a www.palmamuntanyafilm.com on també hi és present el vostre logotip amb enllaç al vostre lloc web

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com