Trofeu Sant Antoni 2022

29 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

SOLER, COOK, VIDAL, GESTOSO I DUNNET, PRIMERS LÍDERS UNA VEGADA VISCUDA A CIUTADELLA I AMB TRAMUNTANA LA PRIMERA JORNADA DEL TROFEU SANT ANTONI D’ES NÀUTIC

Repartiment de primers posicions entre els clubes de Menorca en la primera de les dues jornades del Trofeu Sant Antoni 2022 que organizat el Club Nàutic Ciutadella. En un matí marcat per la tramuntana que bufa aquests dies a l’illa, finalment s’ha donat la sortida a la badia de Ciutadella i a manca de la jornada definitiva de diumenge, en Optimist, mana Bernat Soler (CN Ciutadella), seguit del seu company CNC Toni Mesquida i de Roser Gregorio (CM Mahón), en les tres primeres posicions absolutes i amb majoria de regatistes locals. En Optimist D, victòria de moment per Clàudia Cook (CM Mahón), seguida dels seus companys de club, Alícia Mercadal i Hugo Montañés. En els Ilca 4, domina de moment Nura Vidal (CM Mahón), acompanyada en el podi absolut per Guillem Sintes (CMM) i Francesc Sosa (CN Ciutadella).

Ja en quant als Open IQFoil va al capdavant a manca de diumenge Álvaro Gestoso, seguit de David Triay i Llorenç Pallicer, tots tres del CN Fornells. En canvi, en Raceboard, el domini és de Jonathan Dunnet, junt amb el segon Joan Pérez (els dos del CN Fornells) i com a tercer, Loren Mesquida, fins fa poc comodor del CN Ciutadella.

Per tant, i sempre molt pendents del vent, tot per decidir encara demà a Ciutadella en aquesta nova edició del 2022 del Trofeu Sant Antoni, de la mà d’Es Nàutic.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com