Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2022

2 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

TOT A PUNT EN ES NÀUTIC PER VIURE UN ALTRE INTENS CAP DE SETMANA AMB LA CELEBRACIÓ DEL TROFEU COMODOR SEBASTIÀ GORDI 2022 DE LES CLASSES OPTIMIST, OPTIMIST D I ILCA

Encara tenim en les nostres ments i ulls el Trofeu Sant Antoni 2022 viscut aquests passats dies i en el Club Nàutic Ciutadella ja es torna a tenir l’agenda plena per el pròxim cap de setmana. En el Moll de la Trona i les aigües de ponent es donaran cita novament regatistes de tots els clubs de Menorca per a competir en una nova edició del Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2022. Una regata que organitza anualment Es Nàutic i que citarà a Ciutadella a les classes Optimist, Optimist D i Ilca.

Dins els pròxims dies us n’anirem donant més informació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com