Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2022

2 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: N√°utica, Otros Deportes, Vela

TOT A PUNT EN ES N√ÄUTIC PER VIURE UN ALTRE INTENS CAP DE SETMANA AMB LA CELEBRACI√ď DEL TROFEU COMODOR SEBASTI√Ä GORDI 2022 DE LES CLASSES OPTIMIST, OPTIMIST D I ILCA

Encara tenim en les nostres ments i ulls el Trofeu Sant Antoni 2022 viscut aquests passats dies i en el Club N√†utic Ciutadella ja es torna a tenir l’agenda plena per el pr√≤xim cap de setmana. En el Moll de la Trona i les aig√ľes de ponent es donaran cita novament regatistes de tots els clubs de Menorca per a competir en una nova edici√≥ del Trofeu Comodor Sebasti√† Gordi 2022. Una regata que organitza anualment Es N√†utic i que citar√† a Ciutadella a les classes Optimist, Optimist D i Ilca.

Dins els pr√≤xims dies us n’anirem donant m√©s informaci√≥.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com