Regata 100 Milles entre Illes 2022

3 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: N√°utica, Otros Deportes, Vela

EL CN CIUTADELLA DECIDEIX QUE ELS CREUERS MESURATS AMB EL SISTEMA ORC TAMB√Č PARTICIPIN A L’ESPERADA SEGONA REGATA 100 MILLES ENTRE ILLES 2022 DE SETMANA SANTA

Reunit el Comit√® de Competici√≥ organitzador de la Regata 100 Milles entre Illes 2022 que muntar√† novament aquesta pr√≤xima Setmana Santa el Club N√†utic Ciutadella va prendre la decisi√≥ d’incorporar tamb√© a la regata mediterr√†nia als creuers mesurats amb el sistema ORC. Una important novetat per tant de cara a aquesta segona edici√≥ que es viur√† des d’Es N√†utic entre els dies 14 i 16 d’abril.

La Regata 100 Milles entre Illes del CN Ciutadella est√† pensada per a fer tres regates en una i tindr√† la sortida novament des de Ciutadella, rumb a Mallorca, per a virar el Farall√≥ d’Aubarca, on es viur√† la primera arribada, continuant la navegaci√≥ amb rumb a l’Illa de l’Aire, on hi haur√† la segona arribada, ja fins el port de Ciutadella, en el Moll de la Trona, on acabar√† aquesta prova que el 2021 va acollir una trentena de creuers de tot el Mediterrani.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com