Copa Balear Promoció

5 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo

ELS PALISTES DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA OBREN CURS 2022 A PORTOPETRO AMB  LA PRIMERA COPA BALEAR DE PROMOCIÓ, PER ALGUNS D’ELLS, EL SEU PRIMER VIATGE AMB L’EQUIP

Ha arribat el dia per als més petits de la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella. Després de setmanes i setmanes de feina i entrenaments, aquest dissabte comencen a la fi la temporada 2022 de competicions i ho fan a Portopetro, a on els alumnes de José Luis Moles participen en la primera competició de la Copa Balear de Promoció 2022. Una Copa que es du a terme entre les categories de Benjamí fins a cadet, en C-1 i K-1 masculí i femení i realitzant des dels 1.000 metres els més petits fins als 5.000 els més grans de 14-15 anys.

Amb gairebé 250 participants a Portopetro arribats de totes les Illes Balears i amb quasi una vintena de representants d’Es Nàutic, la Copa Balear de Promoció que obre any és un estímol per els palistes CNC. «Es la primera Copa Balear i per alguns dels nostres esportistes inclòs és la primera vegada que viatgen a competir. Per tant, imagina l’experiència de fer un cap de setmana en equip i tot sols per allà. Estan nirviosos per la competició i a la vegada en tenen moltes ganes de la Copa» diu Moles.

Per els petits del CN Ciutadella, després de debutar en les dues regates celebrades a Maó, a nivell balear en serà la seva estrena. «Amb moltes ganes i motivació i segur que anirà tot bé» per el director tècnic CNC de piragüisme.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com