5a edició del Cross Ciutat d’Inca

7 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

En el marc d’aquesta prova es durà a terme també el campionat de Balears individual i per equips, així com la final escolar de la DGEiJ.

Diumenge, 13 de febrer, el Parc del Serral de les Monges acollirà la 5a edició del Cross Ciutat d’Inca organitzat pel Club Atletisme Es Raiguer, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca i la Federació d’Atletisme de les Illes Balears. A més a més, aquesta prova serà també el Campionat Autonòmic.

Així doncs, diumenge a partir de les 09.40 hores se celebrarà a la Capital del Raiguer el Campionat de les Illes Balears sub. 14, sub. 20, sub. 23 i absolut de Cross. Així mateix, durant la 5a edició del Cross Ciutat d’Inca es durà a terme la final balear escolar de cross de la DGEiJ sub. 16 i sub. 18 de la temporada 2022. També se celebrarà el Campionat de Balears de Clubs de les categories sub.14, sub. 16, sub. 20 i absoluta.

D’altra banda, destacar que enguany la prova tendrà un caràcter solidari. El Club Atletisme Es Raiguer compta enguany amb la col·laboració de la fundació Esment, que oferiran el seu servei de cafeteria als participants i acompanyants. D’aquesta manera, tots els beneficis que obtindran seran a benefici de la mateixa fundació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com