FEDERACIÓ BALEAR TIR DE FONA.Tir de Passetja.

8 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

La pista de la Plaça dels Patins (plaça del Bisbe Berenguer de Palou), de Ciutat, acollí diumenge passat, dia 6 de febrer, a partir de les 10 del matí, la tercera tirada de pilota de la temporada 2022, puntuable pel Campionat de Mallorca, organitzada per l’Espanya Joquei Club, baix del patrocini del històric Cornelius Atticus Mateu Martorell Marquès, propietari del Bar Espanya, l’antic Can Vinagre, on la Federació Balear de Tir de Fona, tingué durant molts d’anys el seu primer local federatiu, amb perfecta organització i les habituals i reglamentades mesures de prevenció anticovid.

L’animada competició, que comptà amb una inscripció total de 77 foners, nou rècord històric de participació a una tirada federada de pilota, (44 homes, 14 dones, 14 nins federats i 5 de promoció), amb moltes dianes i taulers, i unes diferències de puntuació molt ajustades dins els primers llocs de totes les categories.

El lliurament de premis va estar presidit pel president de la Federació Balear de Tir de Fona Albert Comas, acompanyat de Mateu Martorell, president de l’entitat organitzadora i varis membres federatius.

Vinent Tirada.

La vinent competició prevista és la Tirada de Sineu, modalitat pedra, puntuable pel Campionat de Mallorca, el diumenge dia 20 de febrer, a Sineu, baix de la organització del C.F. Ciutat.

Classificació Homes:

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 25 punts

2.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 24 punts

3.- Raül Lopera (UEM Menorca), 24 punts.

Classificació Dones:

1.- Maria Caimaris (UEM Menorca), 22 punts

2.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 20 punts

3.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 17 punts.

Classificació Nins:

1.- Xisco Moyà (C.F. Macolins), 9 punts

2.- Vicent Olives (UEM Menorca), 7 punts

3.- Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 4 punts.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com