Copa Balear Promoció 2022 piragüisme

9 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo

VICTÒRIES CLARES DE BERTA SANS I MIQUEL LLOMPART I MOLT BONA ACTUACIÓ GENERAL DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA EN LA I COPA BALEAR DE PROMOCIÓ 2022 VISCUDA A PORTOPETRO

Espectaculars primeres posicions dels palistes del Club Nàutic Ciutadella, Berta Sans i Miquel Llompart, en la primera Copa Balear de Promoció 2022 celebrada aquest dissabte a Portopetro, a on Es Nàutic hi va anar amb una quinzena d’esportistes entre benjamins i cadets i tots van estar a l’alçada. Una Copa viscuda amb un molt bon temps en el circuit que es va formar, amb un quadrat de 1.000 metres i quatre boies.

Berta Sans des de fa molts mesos ja surt a victòria per regata i dissabte va tornar a demostrar la seva progressió i futur en el piragüisme. Va guanyar la carrera en Aleví Dama i ho va fer molt sobrada respecte a la segona i tercera classificada, Mar Rosselló i Aina Oliver, del RCN Palma. La CNC va aturar el crono en 00:11:28. I igual de superior va ser el també CNC Miquel Llompart en la seva categoria Aleví Home, per davant i amb notorietat de Fidel  Griffiths de Santa Eulàlia i l’amfitrió Joan Gost. Brillant Llompart en la seva classe marcant 00:11:37.

I molt bé també la resta d’alumnes de José Luis Moles a Portopetro. En Aleví B i Infantil B els CNC Marc Llompart i Albert Riera estrenaven categoria enguany i ho van fer més que bé i complint amb els pronòstics; el primer acabava el cinquè a la classificació (00:13:21) i Riera seria finalment sisè (00:18:17), amb una gran adaptació a la nova edat per aquest 2022.

I bon paper de la resta de companys del CN Ciutadella: Alba Jáimez, Enoc Marquès, Morell Márquez, Joan Vinent, Sergio da Costa, Ígor sa Costa, Haize Quevedo, Iván Zornoza, Lluís Pons, Cedric Barro i Marc Sans, acabant el CN Ciutadella com a club el sisè classificat amb 390 punts i com a millor menorquí.

Moles: «Va ser un matí molt intens i amb molt bon temps a Portopetro. En general va anar molt bé i tornam molt contents perquè tots i totes han mostrat el nivell esperat per el club. Evidentment, destacables les victòries de Berta Sans i Miquel Llompart».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com