COMENÇA LA COPA DE ESPAÑA ILCA 6

12 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

COMENÇA LA COPA DE ESPAÑA ILCA 6 DE VIGO AMB ELS REGATISTES D’ES NÀUTIC DAVID PONSETÍ I BORJA TORRES EN LES POSICIONS 8 I 47 ABSOLUTES D’ENTRE 154 PARTICIPANTS

La primera jornada de la Copa de España ILCA 6 (classe Láser) que es celebra aquests dies a Vigo amb fins a 154 participants arribats de tots els punts del país ha deixat bones sensacions per els dos regatistes del Club Nàutic Ciutadella, Borja Torres i David Ponsetí. Després de fer dues proves en la primera jornada de divendres Ponsetí va el vuitè de la classificació general amb uns (7è i 6è) mentre que Torres és el 47 absolut (32è i 19è).

El Comitè de Regates d’aquesta Copa de España 2022 va assegurar la validesa del campionat -es va aconseguir finalitzar el mínim previst, de dos mangues- encara que es va quedar enfora de les seves intencions de fer-ne quatre proves, pensant en un dissabte amb Èol poc disposat a deixar-se veure i un diumenge en el què es preveu l’arribada d’una borrasca, segons el comunicat meteorològic. De moment, avui tornen a la competició, a les 11:00 hores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com