La marxa «Respira-Net» arriba a Alcúdia per concienciar sobre la prevenció de la salut respiratòria

13 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

250 persones participen en la caminada saludable de 8 quilòmetres a la platja del Port d’Alcúdia, organitzada pel Consell de Mallorca

El Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca ha organitzat avui una jornada de prevenció de la salut respiratòria. La IV edició de la marxa saludable «Respira-Net» ha tengut lloc a la platja del Port d’Alcúdia amb una participació d’unes 250 persones.

Es tracta d’una marxa esportiva suau, que s’ha celebrat a primera línia de mar en una ruta d’aproximadament 8 quilòmetres, que ha acabat amb diverses proves de revisió preventiva als participants –pulsioximetries per a la revisió de la saturació d’oxigen i freqüència cardíaca–, amb l’objectiu de conscienciar de la importància de la prevenció de malalties pulmonars.

En la marxa, que estava oberta a la participació general, hi han pres part tant els usuaris locals del programa «Mou-te amb salut!» d’Alcúdia i Can Picafort, com les famílies que aquest cap de setmana fan activitats esportives a Alcúdia de la mà del Consell, dins de les jornades esportives familiars.

Amb aquesta activitat arranca la temporada esportiva de les activitats de la institució.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com