Copa España Ilca6 de Vigo

14 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) TANCA LA COPA ESPANYA ILCA6 DE VIGO EN UNA FLAMANT SISENA POSICIÓ SUB19 I L’ONZENA ABSOLUTA, CINQUÈ I DESÈ ENTRE ELS ESPANYOLS

Brillant final a la Copa d’Espanya Ilca6 de Vigo per els regatistes del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí i Borja Torres, entre prop de 160 regatistes amb els millors del país i també arribats de l’estranger. Finalment en el global de la Copa Espanya Ponsetí ha acabat en una espectacular sisena posició sub 19, tot i ser dels més joves a més de ser l’11 de la general absoluta.

Per la seva banda el seu company en el CN Ciutadella, Boja Torres, se’n va de Vigo en una més que digne posició 24 sub 19 i la 41 de la general absoluta d’Espanya en Ilca6.

Destacar a part que en quant al rànquing espanyol en aquest cap de setmana de Copa d’Espanya, David Ponsetí ha tancat cinquè sub19 i 10 absolut i

Borja Torres, el 23 sub19 i 38absolut, descomptant els estrangers, que no compten per rànquing nacional però si per la classificació del campionat.

Dia dur i difícil per les condicions climàtiques, amb ratxes de vent de 30 i 35 nusos, fent al final dues proves.

Gran actuació en qualsevol cas per els dos representants del CN Ciutadella en aquesta cita a Galicia.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com