INFO. VIII Cursa Solidària per la Dona

14 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Atletismo, Otros Deportes, Presentaciones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obertes les inscripcions a la VIII Cursa Solidària per la Dona
La Cursa Solidària per la Dona torna el pròxim 6 de març amb el recorregut habitual de 8 quilòmetres, de Sant Francesc a can Marroig, anada i tornada. La sortida serà des de la plaça de la Constitució a les 9.00 hores per als participants a la cursa, i a les 10.45 hores per als de la caminada.
Els interessats ja es poden inscriure al Poliesportiu Antoni Blanc i a la parada de l’AECC, que estarà muntada a la plaça de la Constitució de 10.00 a 12.30 hores els dies 14, 17, 21, 23, 25 de febrer i 2, 4 i 6 de març.
La inscripció solidària és de 10 euros i només es pot pagar amb targeta bancària. La inscripció inclou la camiseta i el dorsal, que s’haurà de portar a la prova esportiva. Si no es vol participar en la cursa, també es pot col·laborar amb el dorsal solidari. La recaptació serà destinada íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com