Bàsquet Balear. Basquet Manacor

15 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

EL SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER OBTÉ UNA GRAN VICTÒRIA DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT DE LA LLIGA BALEAR

Els nostres séniors varen aconseguir una espectacular victòria davant un dels equips capdavanters de la lliga Balear, l’Esporles per 81 a 75. D’aquesta manera el nostre primer equip masculí segueix en posicions de playoff d’ascens i retalla distància amb el segon classificat, precisament el conjunt d’Esporles. La mala notícia de la jornada fou la lesió d’en Pere Duran, des d’aquí li enviam molt ànims i li dessitjam una pronta recuperació.

L’EQUIP SÉNIOR FEMENÍ BENZINERES FEBRER MARTÍ SUMA LA QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA

El nostre sénior femení seguiex liderant la lliga insular després de vèncer a casa d’Esporles per un contundent 46 a 64. Partit molt competit a la primera part que les nostres jugadores varen rompre a la segona part gràcies a una gran intensitat defensiva i ofensiva.

En categoria júnior, els júniors RT. ES PARC varen aconseguir una victòria molt emocionant davant el Joan Capó de Felanitx després d’una pròrroga. Al final el marcador reflexà un 93 a 90 que premià el gran partit fet pels nostres jugadors.

Per la seva banda les júniors RT. EL PINO caigueren a casa contra un gran Montuïri per 37 a 60. L’equip d’interilles competí bé gran part del partit però en els darrers deu minuts l’equip visitant tingué més efecetivitat i més actitud competitiva.

El nostre cadet CREUERS ILLA BALEAR va vèncer al Santa Mònica per 71 a 70 en un partit dominat pels nostres però que es complicà en els darrers minuts. Les cadets CRONOMOTOR aconseguiren la primera victòria a la lliga especial davant el Santa Maria en un bon partit de l’equip. Victòria clara i merescuda per 49 a 72.

Els cadets RT. XINXERAM jugaren un partit de màxima igualtat contra Esporles que es decidí als minuts finals pels visitants, 68 a 71. Per la seva banda, les cadets RT. ES CRUCE varen fer un gran partit i aconseguiren la victòria a casa davant Sa Cabaneta en un molt bon partit de tot el conjunt tant en atac com en defensa. L’equip guanyà per un espectacular 87 a 22.

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR I LES INFANTILS BUFETE PERELLÓ SEGUEIXEN AMB UNA GRAN DINÀMICA

Els infantils Opticalia Manacor segueixen amb una gran progressió i varen aconseguir un resultat favorable contra Sa Cabaneta de 72 a 52 gràcies a un gran joc d’equip. Per la seva banda les infantils Bufete Perelló varen guanyar dins Campos en un partit molt dur per un ajustat 56 a 63.

Les infantils FORN CA’N TÒFOL jugaren un emocionant partit que acabà amb un marcador de 59 a 63 a favor de La Salle de Palma. Per la seva banda, els infantils OFI-ILLA varen perdre a casa davant La Salle per 67 a 109 en un partit on els visitants foren superiors.

ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY I LES MINIS INNOVATEC SECURITY SEGUEIXEN MILLORANT DIA A DIA

Els nostres minis de categoria especial masculina varen competir de tu a tu amb La Salle de Palma i, malgrat la derrota per 82 a 69 varen realitzar un partit molt intens i complet. Per la seva banda, les nines d’especial varen competir molt bé davant el CB Pollença i acabaren el partit amb un marcador de 50 a 70 que demostra la gran evolució de les nostres peques.

D’altra banda les nines del premini AIXAM i els nins d’iniciació tornaren a la competició a la pista del club Sant Pere de Palma i tornaren a gaudir de la competició després d’uns mesos.