Campionat de Balears de windsurf

22 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Prop de vuitanta regatistes se citen a Formentera en el Campionat de Balears de surf de vela
Formentera serà escenari entre el 27 de febrer i l’1 de març del Campionat de Balears de windsurf que comptarà amb una participació aproximada de vuitanta regatistes en les categories absoluta en la classe Raceboard; sub 13, sub 15 i sub 17 en Techno, i sub 17 i sub 19 en IQ Foil. La prova està organitzada pel Club Surf Formentera i la Federació Balear de Vela amb la col·laboració de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera. La prova compta amb el patrocini de Trasmapi i Marina de Formentera.
“Un lloc ideal per practicar esports de vela”La presidenta del Consell, Ana Juan, ha destacat en la presentació del campionat «la feina que es desenvolupa entre clubs, patrocinadors i Consell perquè l’illa sigui un referent en l’esport de vela, amb un planter de regatistes nombrós i exitós, que més enllà de la competició, gaudeixen de l’esport i de la formació». Ana Juan també ha subratllat que s’Estany des Peix «és un lloc ideal» per practicar la vela i que la regulació dels fondejos d’aquest espai que s’està portant a terme «permetrà als nostres esportistes practicar la vela amb més seguretat i en les millors condicions». A la presentació també han assistit, la consellera d’Esports, Paula Ferrer; el president del Club Surf Formentera, Alex Buchau; el coordinador del Centre d’Esports Nàutics, Alex Figueiras; el gerent de Marina Formentera, Juanjo Costa, i el representant de Trasmapi David Prior. La base operativa i organitzativa serà el Centre d’Esports Nàutics de Formentera i les regates se celebraran al caló de s’Oli, davant la boca de s’Estany, o dins el mateix estany, en el cas que empitjorin les condicions de navegació. Les regates es podran seguir des  de l’espigó que va del restaurant Can Carlitos a l’aparcament de la Savina. L’inici de les regates serà el dia 27 a las 12 hores i els dies 28 i 1 de març a las 11 hores.

Declaracions de Ana Juan:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com