F.B.T.F. Tirada de Sineu. Tir de Passetja.

22 febrero 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

El Camp d’en Pineta, de Sineu, acollí diumenge passat, dia 20 de febrer, a partir de les deu i mitja del matí, la segona tirada de pedra de la temporada 2022, puntuable pel Campionat de Mallorca, organitzada pel Club Foners Ciutat, baix del patrocini de l’Ajuntament de Sineu,  com de costum, amb molt bona organització i pràcticament temps primaveral.

L’animada competició, que comptà amb una molt bona inscripció de 70 foners, (51 federats i 19 de promoció), comptà amb menys dianes i taulers que a les tirades precedents, degut teòricament a la gran amplària del lloc de la tirada (sembla que quan més estret és el camp millors puntuacions es fan).

El lliurament de premis va estar presidit pel Batlle de Sineu Tomeu Mulet Florit, acompanyat del president de la Federació Balear de Tir de Fona Albert Comas, la presidenta del C.F. Ciutat Xisca Sastre, i varis membres federatius.

Vinent Tirada.

La vinent competició prevista és la Tirada de Llucmajor, modalitat pedra, puntuable pel Campionat de Mallorca, el diumenge dia 27 de febrer, al camp de futbol de la localitat, baix de la organització del C.F. Llucmajor, dins els actes de la Diada de les Illes Balears.

La diada esportiva es completarà, el capvespre, de les 16 a les 20 hores, amb una sèrie d’actes, com taller d’elaboració de fones, classe d’iniciació al tir de passetja, conferència “Història de la fona a les Illes Balears” i torneig amistós entre tots els participats, amb obsequis per els assistents.

 

Classificació Nins.

1.- Xisco Moyà (C.F. Macolins), 7 punts

2.- Iker Salcedo (C.F. Son Servera),  6 punts

3.- Sergi Soler (C.F. Sa Pobla), 3 punts.

 

Classificació Dones.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 14 punts

2.- Marga Fiol (C.F. Mallorca), 11 punts

3.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 9 punts.

 

Classificació Homes.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 15 punts

2.- Joan Ferriol (C.F. Macolins), 12 punts

3.- Jaume Darder (C.F. Mallorca), 11 punts.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com