Campionat de Balears Optimist de Ciutadella

25 febrero 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
 
EL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA ORGANITZA AQUEST PONT DE L’1 DE MARÇ EL CAMPIONAT DE BALEARS 2022 D’OPTIMIST, AMB UNA PREVISIÓ DE MÉS DE 80 REGATISTES PRESENTS A L’ILLA
 
Comença a haver-hi moviment d’esportistes arribats de fora de l’illa ja a les instal·lacions del Club Nàutic Ciutadella, demostració que alguna cosa es cou en Es Nàutic. Des de demà dissabte i fins al dimarts dia 1 de març, Diada de les Illes Balears, el club presidit per Gonçal Moll organitza junt amb la Federació Balear de Vela el Campionat de Balears d’Optimist 2022 que ajuntarà a Ciutadella aquest cap de setmana de pont poc més de 80 regatistes arribats de totes les illes.
Les intencions de la Federació Balear de Vela són les de poder complir amb tres proves diàries durant els quatre dies de competició en aigües de Ciutadella, si bé avui s’està molt pendents del vent. En teoria per aquest dissabte donarien que bufarà de manera considerable del nord, amb uns 18-20 nusos, tot i que des d’Es Nàutic estan molt pendents de les evolucions meteorològiques i serà demà mateix quan es decidiria.
Aquest Campionat de Balears d’Optimist 2022 reuneix als millors i les millors regatistes del moment a la nostra comunitat autònoma i el club amfitrió del CN Ciutadella serà qui tindrà més representació aquests dies, amb fins a sis representants: Toni Mesquida, Clara Mendoza, Bernat Soler, Joan Sosa, Sasha Pons, Lluís Mascaró i Neus Soler. També de Menorca hi participen els regatistes del CM Mahón Roser Gregorio, Marc Sans, Alejandro Vidal i Oliver Riera.

 

 

FICHA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com