La Mitja Marató de Fornells passa a 10KM i obra inscripcions

9 marzo 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

 

Les obres que hi ha actualment a Fornells fan impossible que es pugui disputar un recorregut de 21 quilòmetres suficientment atractiu el 9 d’abril

La novena edici√≥ de la Mitja Marat√≥ de Fornells, que es disputar√† el 9 d‚Äôabril, es comptar√† √ļnicament en la modalitat 10KM. El motiu d‚Äôaquesta decisi√≥ √©s que part del tra√ßat de 21 quil√≤metres es veu afectat per obres que es fan a la localitat i fan impossible oferir un recorregut per la mitja marat√≥ prou atractiu per mantenir el nivell de les vuit edicions anteriors.

Les inscripcions per als 10 quil√≤metres, s‚Äôhan obert aquest dimecres, 9 de mar√ß, a la p√†gina web d‚ÄôElitechip, organitzador d‚Äôun esdeveniment que compta amb el patrocini de la Fundaci√≥ Foment del Turisme de Menorca, l‚ÄôAg√®ncia d‚ÄôEstrat√®gia Tur√≠stica de les Illes Balears i del Plan de Recuperaci√≥n, Transformaci√≥n y Resiliencia (PRTR) del Govern. El recorregut es veu afectat per modificacions, mantenint el seu car√†cter especial pel Cam√≠ de Tramuntana.  

La Mitja Marató de Fornells suposa una oportunitat excepcional per visitar l’illa de Menorca a l’inici de la primavera, oferint una imatge verda, natural i sense massificacions, el que permet gaudir-la amb els 5 sentits, complementant l’experiència esportiva amb les gastronòmiques amb productes de proximitat, culturals i paisatgística.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com