La Mitja Marató de Fornells passa a 10KM i obra inscripcions

9 marzo 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

 

Les obres que hi ha actualment a Fornells fan impossible que es pugui disputar un recorregut de 21 quilòmetres suficientment atractiu el 9 d’abril

La novena edició de la Mitja Marató de Fornells, que es disputarà el 9 d’abril, es comptarà únicament en la modalitat 10KM. El motiu d’aquesta decisió és que part del traçat de 21 quilòmetres es veu afectat per obres que es fan a la localitat i fan impossible oferir un recorregut per la mitja marató prou atractiu per mantenir el nivell de les vuit edicions anteriors.

Les inscripcions per als 10 quilòmetres, s’han obert aquest dimecres, 9 de març, a la pàgina web d’Elitechip, organitzador d’un esdeveniment que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears i del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR) del Govern. El recorregut es veu afectat per modificacions, mantenint el seu caràcter especial pel Camí de Tramuntana.  

La Mitja Marató de Fornells suposa una oportunitat excepcional per visitar l’illa de Menorca a l’inici de la primavera, oferint una imatge verda, natural i sense massificacions, el que permet gaudir-la amb els 5 sentits, complementant l’experiència esportiva amb les gastronòmiques amb productes de proximitat, culturals i paisatgística.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com