Es Nàutic a la segona Copa Balear de Promoció a Alcúdia

14 marzo 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Piragüismo
 
ES NÀUTIC COMPLEIX A LA II COPA BALEAR DE PROMOCIÓ D’ALCÚDIA MALGRAT EL MAL TEMPS I 

BERTA SANS I MIQUEL LLOMPART GUANYEN LA SEVA CATEGORIA EN K-1 I TAMBÉ K-2

Complicada jornada de piragüisme la que ha tocat a viure aquest cap de setmana a la flota del Club Nàutic Ciutadella en el Llac Esperança d’Alcúdia, en la segona Copa Balear de Promoció del 2022. Una jornada a la mar marcada per el fred, el vent i la pluja que van fer acte de presència gairebé tota la jornada per els palistes que dirigeix José Luis Moles, director tècnic de la secció del CN Ciutadella.

Així i tot novament la desena de representants CNC que van participar en K-1 i K-2 en les categories Benjamí, Aleví i Infantil de la Copa Balear van estar a un molt bon nivell i sempre donant la cara a Alcúdia. Destacables una vegada més les primeres posicions i per tant or dels palistes Berta Sans (12′:39») i Miquel Llompart (12′:27»), en Aleví Dama i Home respectivament, mostrant-se de nou com els millors de les Illes Balears en aquests 2.000 metres. A més, aquesta parella CNC va ser primera en el K-2 de la seva categoria, molt ben compaginats i amb un crono de 5′:31».
En una jornada dura climatològicament per els palistes del CN Ciutadella, en Benjamí, en els 1.000 metres, Lluís Pons acabava el 12 amb 7′:39» i Cédric Barro el 21 (8′:10»). I en la seva estrena conjunta com a K-2 a Alcúdia acabarien els sisens amb 7′:11», amb un digne debut. En Aleví B (2.000 metres), Marc Llompart era quart amb 13′:43»; Enoc Marquès era novè amb 15′:49» i els dos junts en K-2 serien els cinquens amb 6′:09» en els 1.000 metres.
Ja en els Infantil B, en nom del CN Ciutadella, Albert Riera era setè amb 17′:44» en els exigents 3.000 metres; Joan Vinent era novè amb 18′:51»; Sergio da Costa desè (19′:10») i Ígor da Costa onzè (19′:16»). I en els K-2 infantils del CNC Riera i Vinent fent parella van acabar a Mallorca setens amb 5′:45» i els dos germans Da Costa acabarien juts per darrera d’ells amb 5′:50′.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com