XLI Campionat de Menorca de Fons en Carretera

17 marzo 2022 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

Imatge dels premiats de la cursa

Roberto Ledesma i Mireya Pons guanyen un disputat campionat de Menorca de fons en carretera

Diumenge mati, 13 de març, s’ha celebrat el XLI Campionat de Menorca de Fons en Carretera per a les categories cadet i open organitzat pel Grup Esportiu Es Port.

Ha hagut una bona participació de 40 ciclistes aprox entre totes les categories. S’ha completat un recorregut de 75km amb sortida i arribada a Ciutadella.
Mireya Pons (Arabay Team) ha resultat la guanyadora femenina absoluta per davant de Maica Pedraza (independent)
En masculi Roberto Ledesma (Arabay Team), Josep Servera (Penya Ciclista Ciutadella) i David Sintes (Agrupació Ciclista Sineu) han estat es 3 primers.
Els cadets, en masculí 1r Marc Bosch (Grup Esportiu Es Port) i 2n Gerard Llabrés (Grup Esportiu Es Port) i 1a femení Maria Moll (Grup Esportiu Es Port).
Els guanyadors de la resta de categories han sigut:
– Juvenil: Josep Servera
– Èlit-sub23: Roberto Ledesma
– Master 30: Llorenç Taltavull
– Màster 40: Xavier Mascaró
– Màster 50: Santiago Alonso
 
Aquesta era la primera cursa de l’actual temporada puntuable per a la Challenge de Carretera Lago Resorts Menorca. Roberto Ledesma és el primer lider de la challenge.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com