Mario Mola (28:44, 10 Km) i Maria Pallicer (17:05, 5 Km), nous plusmarquistes balears a la ‘Villa de Laredo’

22 marzo 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’edició d’aquest 2022 dels emblemàtics 10 Km ‘Villa de Laredo’ fou testimoni del gran moment de salut que presenta l’atletisme balear en l’actualitat. A la prova càntabra s’establiren fins a tres nous rècords de Balears absoluts: els de 5 Km en ruta, i el 10 Km en ruta a categoria masculina.

Aquest honor correspongué al corredor de l’ADA Calvià Mario Mola. El triatleta obrí la seva temporada 2022 amb una esplèndida cursa en asfalt, a la qual es classificà en onzena posició gràcies a un magnífic temps de 28:44. Aquest registre millora en 13 segons els 28:57 que Toni Peña establí com a rècord balear a Kosice (Eslovàquia), l’octubre de 1997, de passada cap a la mitja marató corresponent. Amb aquest temps, Mola es situa 18è espanyol de tots els temps a la modalitat. El propi Mola fou qui millorà també la plusmarca de 5 quilòmetres en ruta, al parcial corresponent, on marcà 14:16, tres segons menys que els 14:19 que David Palacio emprà a l’edició de 2019 de la mateixa cursa. 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com