Tir de Passetja. Tirada de Ca n’Arabí – Binissalem

3 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

 

Respectant les tradicions, nova confrontació fonera, la quarta puntuable pel Campionat de Mallorca dins la modalitat pedra, aquest diumenge, 3 d’abril, a partir de les 11 del matí, a les pistes esportives de Ca n’Arabí, a Binissalem, baix de la organització del Club Foners Sa Pobla i la Federació Balear de Tir de Fona, tirant a les distàncies habituals, amb dues dianes homologades.

El vent, el fred, la brusqueta i la neveta que estava caient en aquells moments en el Puig Major, no fou impediment per congregar, ni més ni menys, que a 69 esportistes (11 nins, 18 dones i 40 homes federats), amb puntuacions bastant destacables dins totes les categories, amb perfecte control arbitral.

Biel Gomila, Antònia Reynés i José Ramon Garcia, triomfadors.

A destacar que, la veterana Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), va ser la tiradora que va aconseguir més punts, dins totes les categories, a més d’arrasar en el cúmul de les dianes, amb un total de 6, mentre que els guanyadors de les altres dues categories només en sumaren dues cada un.

El lliurament dels artesanals premis, amb una botella de vi casolà de Can Grau, pels de més edat, va estar presidit pel president de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas, juntament amb els directius de la mateixa entitat.

 Classificació Nins.

1.- Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), 12 punts

2.- Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), 8 punts.

3.- Alexandre Luque (C.F. Son Servera), 8 punts.

Classificació Dones.

1.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 15 punts

2.- Maria del Mar Moyà (C.F. Macolins), 8 punts

3.- Marga Fiol (C.F. Mallorca), 7 punts.

Classificació Homes.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 14 punts

2.- José Fernández (C.F. Ciutat), 14 punts

3.- Xavi Luque (C.F. Son Servera), 13 punts.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com