18è TORNEIG CIUTAT D’ALAIOR DE BÀSQUET BASE Del 13 al 16 d’abril de 2022 Alaior

8 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Torneos

Foto Presentacion 18e Torneig Ciutat d’Alaior 2022

PARTICIPACIÓ RECORD EN EL TORNEIG CIUTAT D’ALAIOR DE BÀSQUET

Enguany es compta, per primera vegada, amb participació estrangera amb quatre seleccions angleses a totes les categories del torneig.

El CB JOVENT D’ALAIOR ha posat en marxa una nova edició del TORNEIG CIUTAT D’ALAIOR DE BÀSQUET BASE els pròxims dies 13, 14, 15 i 16 d’abril i que es desenvoluparà a Alaior, Maó i Es Mercadal, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

Després de 2 anys que no s’ha duit a terme per motiu de la pandèmia,  el CB JOVENT D’ALAIOR torna a apostar per l’organització d’aquest esdeveniment esportiu, conegut i arrelat entre els clubs amb pedrera de bàsquet base de Balears i Catalunya. Un any més, s’ha decidit continuar amb la participació de les categories escolars d’infantil i cadet tant de masculí com de femení (de 12 a 16 anys).

Després de l’èxit de la 17a edició, on van participar 48 equips (la 16a edició van ser 32 equips) enguany s’han inscrit 62 equips que procedeixen de: Anglaterra (4 equips ), Catalunya (26 equips), Mallorca (14 equips), València (1 equip),  i Menorca (15 equips).

Enguany es compta, per primera vegada, amb participació estrangera amb quatre seleccions angleses a totes les categories del torneig. La resta de clubs participants són: València Bàsquet, Joventut de Badalona, AE Minguella (qui participa per 16ena vegada), JET Terrassa, Bàsquet Girona, CB Cornellà, Colegio Alemán de Barcelona, Sese, Grup Barna, Osona, CB Vic, CE Diagonal Mar, CB Manlleu, CB Esparraguera, Arenys Bàsquet, Bàsquet Manacor (amb 10 equips i una representació de mé de  120 persones), CB Montuïri, CB Sineu, CB Petra, i els clubs menorquins CB Boscos Ciutadella, CD Alcazar, CB Ciutadella, CB Es Castell i CB Ponent.

ELS EQUIPS PARTICIPANTS SÓN:

CATEGORIA INFANTIL MASCULINA: CATEGORIA INFANTIL FEMENINA CATEGORIA CADET MASCULÍ CATEGORIA CADET  FEMENÍ:
1.       England 1.       Bàsquet Manacor A 1.       CB Vic 1  1.       CB Montuiri
2.       CB Vic 2.       Bàsquet Manacor B 2.       CB VIC 2 2.       JET Terrassa
3.       CB Sineu 3.       England 3.       Bàsquet Manacor A 3.       CB Manlleu
4.       Bàsquet Manacor A 4.       CB Montuïri 4.       Bàsquet Manacor B 4.       Grup Barna
5.       Bàsquet Manacor B 5.       JET Terrassa 5.       England 5.       Osona Femení A 
6.       Bàsquet Manacor C 6.       CB Cornella 6.       Bàsquet Girona 6.       Osona Femení B
7.       València Bàsquet 7.       CB SINEU 7.       AE Minguella 7.       CB Cornellà A
8.       Joventut de Badalona 8.       Colegio Alemán de Barcelona 8.       Grup Barna A 8.       CB Cornellà B
9.       CB Boscos Ciutadella 9.       Osona Femení A  9.       Grup Barna A 9.       CE Diagonal Mar
10.     CD Alcazar 10.     Osona Femení B 10.     Sese 10.     AE Minguella 
11.     CB Ciutadella 11.     CD Alcazar 11.     CB Petra 11.     Bàsquet Manacor A
12.     CB Jovent Alaior A 12.     CB Jovent Alaior A 12.     CD Alcazar 12.     Bàsquet Manacor B
13.     CB Jovent Alaior B 13.     CB Jovent Alaior B 13.     CB Ciutadella 13.     CB Esparraguera
  14.     CB Ciutadella 14.     CB Es Castell 14.     Arenys Bàsquet A
    15.     CB Jovent Alaior 15.     Arenys Bàsquet B
      16.     England
      17.     CD Alcazar 
      18.     CB Ponent
      19.     CB Jovent Alaior A
      20.     CB Jovent Alaior B

En aquesta edició estàn previstos 192 partits durant els quatre dies. Una concentració de partits de bàsquet fins ara mai realitzada a l’illa i que jugaran a les seus d’Alaior, Maó i Fornells.

Un any més, l’arbitratge anirà a càrrec de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i el Col·legi d’Àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquet que realitzaran un stage durant aquests dies.

La seu principal del torneig és la zona esportiva d’Alaior on es concentren les pistes del Pavelló Municipal d’Alaior i les del IES Josep Miquel Guàrdia i les sales polivalents dels col·legis Dr. Comas i  La Salle d’Alaior. També hi haurà partits a Maó (Pavelló Municipal Sinia Costabella) i Fornells (Poliesportiu Municipal).

L’organització d’aquest torneig és possible gràcies al factor humà del Club Bàsquet Jovent i els patrocinis de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Ajuntament d’Alaior;  la col·laboració del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Alaior, la Delegació Insular de Menorca de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, la Federació Catalana de Bàsquet i els patrocinadors locals.

Tots els partits es podran seguir en directe a través de la plataforma digital de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. I una de les novetats d’enguany serà la retransmissió en directe de les vuit finals del torneig a través del canal de You Tube del CB Jovent d’Alaior i que es celebraran dissabte  16 d’abril.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com