Gran clausura del Ciutat d’Alaior

17 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La divuitena edició del Torneig Ciutat Alaior ha convertit a Menorca en l’epicentre del bàsquet base amb una concentració de partits no realitzada fins avui a l’illa.En el torneig han format part 62 equips procedents d’Anglaterra, Catalunya, Mallorca, València i Menorca. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 10 equips del Bàsquet Manacor amb una representació de més de 150 persones. També hem de destacar la participació de vint-i-cinc equips catalans i la primera participació estrangera en el torneig amb quatre seleccions angleses en totes les categories. S’han disputat un total de 192 partits en quatre dies.

La cita ha estat molt especial pels equips participants al ser la primera post covid i l’ambient esportiu viscut ha estat molt destacable. La final cadet masculina i la clausura, amb més de 2.000 persones congregades i les més de 1.500 persones que ho van fer en directe des del canal de Youtube del club van viure un gran ambient, emoció i bàsquet de qualitat.

Pel que fa als partits decisius la jornada va començar el dia amb el títol, en infantil femení, grup B, del CB Montuïri mallorquí, que va derrotar per 31-13 al Col·legi Alemany. Posteriorment, l’Osona es va fer amb la victòria en infantil femení, grup A, en superar a la selecció d’Anglaterra (38-66). En infantil masculí, grup A, el combinat anglès va derrotar al Joventut de Badalona (50-66), i en el grup B masculí el CB Sineu no va donar opció al Bàsquet Manacor (99-41). Mentrestant, en el grup B de cadet femení, èxit per al JET Terrassa, que va derrotar per 37-18 al CE Diagonal de Mar.

En el grup B cadet masculí, el CB Petra mallorquí es va imposar al Grup Barna (50-27), i en el grup A cadet masculí, victòria de l’Osona sobre el Cornellà (40-17). I en el grup A cadet masculí, la selecció anglesa es va imposar al Sese de Badalona (51-52).

Els clubs que han participat enguany han estat: València Bàsquet, Joventut de Badalona, AE Minguella (que participa per 16a vegada), JET Terrassa, Bàsquet Girona, CB Cornellà, Col·legi Alemany de Barcelona, Sese, Grup Barna, Osona, CB Vic, CE Diagonal Mar, CB Manlleu, CB Esparreguera, Arenys Bàsquet, Bàsquet Manacor (amb 10 equips i una representació de més de 150 persones), CB Montuïri, CB Sineu, CB Petra, i els clubs menorquins CB Boscos Ciutadella, CD Alcázar, CB Ciutadella, CB Es Castell i CB Ponent.

Un any més, l’arbitratge ha anat a càrrec de la Federació de Bàsquet dels Illes Balears i del Col·legi d’Àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquet que han dut a terme un stage de formació aquests dies.

L’organització del torneig ha estat possible gràcies al patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Ajuntament d’Alaior.

Part dels deu èquips del Bàsquet Manacor que han participat Ciutat d’Alaior moments abans de la clausura del torneig.

Fotos: ManoloBarro

.

.

GRAN REPORTAJE FOTOGRAFICO DE
  MANOLO  BARRO

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com