«Sa Milla Ciutat d’Inca» celebra la seva vint-i-vuitena edició i acull el campionat de Balears

25 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

25/04/2022. Un any més, l’Ajuntament d’Inca i el Club Atletisme es Raiguer organitzen conjuntament «Sa Milla Ciutat d’Inca», que enguany celebra ja la seva vint-i-vuitena edició. La cursa es durà a terme el pròxim dissabte 30 d’abril a partir de les 10.30 hores, en el circuit urbà de la Gran Via de Colom, homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. 

Així doncs, aquest any es duran a terme un total de 14 curses organitzades per categories i edats, en tres modalitats: mitja milla (800 metres), milla completa (1609 metres) i doble milla (3.218 metres). A més de les curses populars, a partir de les 11.30 hores es durà a terme el Campionat de les Illes Balears en Ruta Femení Federat i, a continuació a les 11.40 hores, es celebrarà el campionat masculí.

Per participar en la «XXVIII Sa Milla Ciutat d’Inca» és necessari inscriure’s prèviament a través de la web elitechip.net. El preu de les inscripcions és de 4 euros per als majors de 16 anys i la cursa estarà oberta a tots els atletes que desitgin apuntar-se.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com