LAS SENIOR GASOLINERA FEBRER MARTÍ SE CLASIFICAN POR EL PLAYOFF DE ASCENSO A LIGA BALEAR

26 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Después de la victoria en Àgora Portals por 46 a 52 nuestro primer equipo femenino ha conseguido el objetivo de clasificarse para los playoffs de ascenso a la liga balear. Ha sido un camino no falto de dificultades pero la buena labor se ha visto recompensada con este premio que llena de orgullo a toda la familia del Baloncesto Manacor. Ahora quedan dos partidos de liga para decidir las posiciones finales y la sede de los playoffs, y seguro que nuestras jugadoras y el cuerpo técnico trabajarán mucho para acabar lo más arriba posible! ENHORABUENA EQUIPO!!!

Por su parte, nuestros séniors CÁRNICAS SUNYER, afrontan un fin de semana en Menorca que les puede dar la clasificación por los playoff de ascenso a liga EBA. El equipo está trabajando al máximo y, sea cual sea el resultado de la próxima jornada, ¡la temporada es y será impresionante!

En categoría junior, los jugadores del Restaurante ES PARC no pudieron conseguir la victoria ante Joan Capó, perdiendo por un ajustado 73 a 77. Por su parte los juniors LABORATORIO22 vencieron dentro de Sa Cabaneta por 50 a 65 en un partido de altos y bajos pero que demuestra la buena dinámica del grupo.

EL PRÓXIMO SÁBADO LAS INFANTILES FORN CA’N TÒFOL LUCHARÁN POR UNA PLAZA EN EL CAMPEONATO DE MALLORCA

El sábado día 30 de abril a las 9.15 de la mañana en La Salle de Manacor, nuestras infantiles de liga especial jugarán contra el Andratx por una plaza en el Campeonato de Mallorca que se disputará en Alcúdia.
Nuestras muñecas están haciendo una gran temporada y tendrán la oportunidad de acabar la liga en casa en un partido que seguro será muy emocionante y que, en caso de victoria por más de ocho puntos, daría el premio de acabar entre los cuatro mejores equipos de nuestra isla. Esperamos tener las gradas de La Salle llenas para apoyar a nuestro equipo.

LOS MINIS BICICLETAS CALDENTEY Y LAS MINIS INNOVATEC SECURITY MUESTRAN SU GRAN EVOLUCIÓN DENTRO DE LA LIGA ESPECIAL

Nuestros dos equipos mini de categoría especial están realizando un gran final de temporada y reflejan en la pista la excelente tarea que están realizando los entrenadores y entrenadoras con estos dos jóvenes equipos.
El mini masculino compitió al máximo el viernes contra el San José perdiendo por un ajustado 83 a 79 y el domingo ganó de forma clara en el Campos por 75 a 57. Por su parte, nuestras minis ganaron su primer partido en la liga especial frente al Campos por un espectacular 49 a 92 demostrando la gran progresión que ha sufrido el equipo a lo largo de los meses.

LOS EQUIPOS PREMINIOS Y LOS EQUIPOS DE INICIACIÓN DEL CLUB SIGUEN DISFRUTANDO PARTIDO A PARTIDO

Nuestros preminis PARERA ARQUITECTOS, nuestras preminis AIXAM MANACOR, los niños de la iniciación masculino y las muñecas de la iniciación CUIDA TU CABELLO siguen mostrando semana a semana sus ganas de baloncesto y su excelente evolución.
¡Es una gran alegría para nuestro Club poder contar con estos jóvenes y estas jovencitas que disfrutan del baloncesto y nos hacen disfrutar al máximo!

Otros resultados:
INFANTIL MASCULINO OFI-ISLA 78 – CB POLLENÇA 27
SANTA MARIA 75 – INFANTIL MASCULINO OPTICALÍA MANACOR 48
INFANTIL MASCULINO PASTELERÍA RAMIS 84 – CB SA CABANETA 53

 

Mini Masculí Bicicletes Caldentey

 

 


LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ ES CLASSIFIQUEN PEL PLAYOFF D’ASCENS A LLIGA BALEAR

 
Després de la victòria dins Àgora Portals per 46 a 52 el nostre primer equip femení ha aconseguit la fita de classificar-se pels playoffs d’ascens a la lliga balear. Ha sigut un camí no mancat de dificultats però la bona tasca s’ha vist recompensada amb aquest premi que omple d’orgull a tota la família del Bàsquet Manacor. Ara queden dos partits de lliga per tal de decidir les possicions finals i la seu dels playoffs, i de ben segur que les nostres jugadores i el cos tècnic treballaran de valent per acabar el més amunt possible! ENHORABONA EQUIP!!!
 
Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER, afronten un cap de setmana a Menorca que els pot donar la classificació pels playoff d’ascens a lliga EBA. L’equip està treballant al màxim i, sigui quin sigui el resultat de la propera jornada, la temporada és i serà impresionant!
 
En categoria júnior, els jugadors del Restaurant ES PARC no pogueren aconseguir la victòria davant el Joan Capó, perdent per un ajustat 73 a 77. Per la seva banda els júniors LABORATORI22 venceren dins Sa Cabaneta per 50 a 65 en un partit d’alts i baixos però que demostra la bona dinàmica del grup.
 
EL PROPER DISSABTE LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL LLUITARAN PER UNA PLAÇA AL CAMPIONAT DE MALLORCA
 
Dissabte dia 30 d’abril a les 9.15 del matí a La Salle de Manacor, les nostres infantils de lliga especial jugaran contra l’Andratx per una plaça en el Campionat de Mallorca que es disputarà a Alcúdia.
Les nostres nines estan fent una gran temporada i tindran l’oportunitat d’acabar la lliga a casa en un partit que de ben segur serà molt emocionant i que, en cas de victòria per més de vuit punts, donaria el premi d’acabar entre els quatre millors equips de la nostra illa. Esperam tenir les graderies de La Salle ben plenes per donar suport al nostre equip.
 
ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY  I LES MINIS INNOVATEC SECURITY MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ DINS LA LLIGA ESPECIAL
 
Els nostres dos equips mini de categoria especial estan realitzant un gran final de temporada I reflexen dins la pista l’excel.lent tasca que estan relaitzant els entrenadors i entrenadores amb aquests dos joves equips.
El mini masculí va competir al màxim divendres contra el Sant Josep perdent per un ajustat 83 a 79 i diumenge va guanyar de manera clara al Campos per 75 a 57. Per la seva banda, les nostres minis guanyaren el seu primer partit a la lliga especial davant el Campos per un espectacular 49 a 92 demostrant la gran progressió que ha sofert l’equip al llarg dels mesos.
 
ELS EQUIPS PREMINIS I ELS EQUIPS D’INICIACIÓ DEL CLUB SEGUEIXEN DISFRUTANT PARTIT A PARTIT
 
Els nostres preminis PARERA ARQUITECTES, les nostres preminis AIXAM MANACOR, els nins de l’iniciació masculí i les nines de l’iniciació CUIDA TU CABELLO segueixen mostrant setmana a setmana les seves ganes de bàsquet i la seva excel.lent evolució. 
És una gran alegria pel nostre Club poder comptar amb aquests jovenets i aquestes jovenetes que disfruten del bàsquet i ens fan gaudir al màxim!
 
Altres resultats:
INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA 78 – CB POLLENÇA 27
SANTA MARIA 75 – INFANTIL MASCULÍ OPTICALIA MANACOR 48
INFANTIL MASCULÍ PASTISSERIA RAMIS 84 – CB SA CABANETA 53

X. MIR

Júnior LABORATORI22

Mini Masculí Bicicletes Caldentey

 

Iniciació Femení Cuida Tu Cabello

 

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ ES CLASSIFIQUEN PEL PLAYOFF D’ASCENS A LLIGA BALEAR

Després de la victòria dins Àgora Portals per 46 a 52 el nostre primer equip femení ha aconseguit la fita de classificar-se pels playoffs d’ascens a la lliga balear. Ha sigut un camí no mancat de dificultats però la bona tasca s’ha vist recompensada amb aquest premi que omple d’orgull a tota la família del Bàsquet Manacor. Ara queden dos partits de lliga per tal de decidir les possicions finals i la seu dels playoffs, i de ben segur que les nostres jugadores i el cos tècnic treballaran de valent per acabar el més amunt possible! ENHORABONA EQUIP!!!

Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER, afronten un cap de setmana a Menorca que els pot donar la classificació pels playoff d’ascens a lliga EBA. L’equip està treballant al màxim i, sigui quin sigui el resultat de la propera jornada, la temporada és i serà impresionant!

En categoria júnior, els jugadors del Restaurant ES PARC no pogueren aconseguir la victòria davant el Joan Capó, perdent per un ajustat 73 a 77. Per la seva banda els júniors LABORATORI22 venceren dins Sa Cabaneta per 50 a 65 en un partit d’alts i baixos però que demostra la bona dinàmica del grup.

EL PROPER DISSABTE LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL LLUITARAN PER UNA PLAÇA AL CAMPIONAT DE MALLORCA

Dissabte dia 30 d’abril a les 9.15 del matí a La Salle de Manacor, les nostres infantils de lliga especial jugaran contra l’Andratx per una plaça en el Campionat de Mallorca que es disputarà a Alcúdia.
Les nostres nines estan fent una gran temporada i tindran l’oportunitat d’acabar la lliga a casa en un partit que de ben segur serà molt emocionant i que, en cas de victòria per més de vuit punts, donaria el premi d’acabar entre els quatre millors equips de la nostra illa. Esperam tenir les graderies de La Salle ben plenes per donar suport al nostre equip.

ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY I LES MINIS INNOVATEC SECURITY MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ DINS LA LLIGA ESPECIAL

Els nostres dos equips mini de categoria especial estan realitzant un gran final de temporada I reflexen dins la pista l’excel.lent tasca que estan relaitzant els entrenadors i entrenadores amb aquests dos joves equips.
El mini masculí va competir al màxim divendres contra el Sant Josep perdent per un ajustat 83 a 79 i diumenge va guanyar de manera clara al Campos per 75 a 57. Per la seva banda, les nostres minis guanyaren el seu primer partit a la lliga especial davant el Campos per un espectacular 49 a 92 demostrant la gran progressió que ha sofert l’equip al llarg dels mesos.

ELS EQUIPS PREMINIS I ELS EQUIPS D’INICIACIÓ DEL CLUB SEGUEIXEN DISFRUTANT PARTIT A PARTIT

Els nostres preminis PARERA ARQUITECTES, les nostres preminis AIXAM MANACOR, els nins de l’iniciació masculí i les nines de l’iniciació CUIDA TU CABELLO segueixen mostrant setmana a setmana les seves ganes de bàsquet i la seva excel.lent evolució.
És una gran alegria pel nostre Club poder comptar amb aquests jovenets i aquestes jovenetes que disfruten del bàsquet i ens fan gaudir al màxim!

Altres resultats:
INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA 78 – CB POLLENÇA 27
SANTA MARIA 75 – INFANTIL MASCULÍ OPTICALIA MANACOR 48
INFANTIL MASCULÍ PASTISSERIA RAMIS 84 – CB SA CABANETA 53

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com