Tir de fone. Tirada des Formatge – Maó (Menorca)

26 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

88FonersParticipants-TiradaFormatge-Maó-Joan-24-04-2022

La germana Illa de Menorca, el lloc habitat amb més densitat de jaciments prehistòrics del món, de moment reserva de la Biosfera, i molt possiblement, a partir de juny, Patrimoni Mundial de la UNESCO, acollí diumenge passat, 24 d’abril, a partir de les 11-30’ hores del matí, la segona tirada Balear de 2022, dins la modalitat de Pilota (la primera fou la Tirada des Jamón, a Ciutat), aquesta vegada per equips, a la pista esportiva d’atletisme de Maó, baix de la perfecta organització de la UEM Menorca, amb el recolzament de la Federació Balear de Tir de Fona, tirant a les distàncies habituals, amb quatre  dianes homologades, amb sol i molt agradables temperatures, que aconseguí congregar, ni més ni menys, que 19 equips de les 3 illes, amb un total de 88 foners (nou rècord), amb bones puntuacions i moltes dianes dins quasi totes les categories, amb perfecte control arbitral.

 

UEM Menorca arrasà dins homes i dones federats.

 

Els equips de l’entitat organitzadora, UEM Menorca, foren profetes a la seva terra, arrasant dins les categories d’homes i dones federats, copant el tercer lloc dins la categoria de nins.

El lliurament de premis que començà amb els títols de Campió de Balears, va seguir amb els valorats i apetitosos formatge maonesos, va estar presidit pel president de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas, juntament amb Àngel Cardona Mercadal, director insular d’Esports del Consell de Menorca, Carlos Montes Vivancos, regidor d’esports de l’Ajuntament de Maó (que va cedir la pista d’atletisme) i Silvia Pérez de la Vega, regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Lluís (amb el que l’entitat organitzadora té un conveni per la cessió del camp de tir de la UEM), Carlos Vinent, patrocinador, què a més va regalar tots els formatges dels premis i de la degustació.

Jornada perfecta i inoblidable en tots els aspectes, gaudint de l’esport, l’amistat, les tradicions, i el bon menjar i beure menorquí.

 

Classificació Homes.

1.- UEM – Menorca, 63 punts, amb 17 dianes

2.- C.F. Mallorca, 57 punts, amb 14 dianes

3.- C.F. Ciutat, 52 punts, amb 12 dianes.

 

Classificació Dones.

1.- UEM – Menorca, 51 punts, amb 11 dianes

2.- C.F. Mallorca, 20 punts, amb 4 dianes

3.- C.F. Sa Pobla, 14 punts.

 

Classificació Nins.

1.- C.F. Llucmajor, 25 punts, amb 4 dianes

2.- C.F. Son Servera, 18 punts, amb 4 dianes

3.- UEM – Menorca, 17 punts, amb 4 dianes.

CFLlucmajor-Nins-TiradaFormatge-Maó-Joan24-04-2022

UEMMenorca-Dones-TiradaFormatge-Maó-Joan-24-04-2022

UEMMenorca-TiradaFormatge-Maó-Joan-24-04-2022

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com