El C.D. Manacor es prepara per el partit de Play-Off de Tercera Divisió

5 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Ascensos y descensos, Fútbol

 

Dijous 05 de Maig de 2022. El C.D. Manacor  ha assistit avui dematí a la roda de premsa que ha convocat la Federació de Futbol de les Illes Balears amb els quatre equips que jugaran la fase de Play-off de Tercera Divisió.El C.D. Manacor ha estat representat per Jaume Mut, entrenador, i Sebastià Sastre, jugador del primer equip, a part del president Pere Mateu.
El club vol donar les gràcies al C.E. Constància per la cessió de les seves instal·lacions per a poder preparar el partit de diumenge, ja que el partit es sobre gespa natural.
A més, vol informar que tots els aficionats poden aconseguir una entrada per a veure el partit, que es disputarà el pròxim diumenge 08 de maig a les 12 hores a les instal·lacions esportives de Son Bibiloni.
Per aconseguir l’entrada, han de passar per les oficines del club a Na Capellera el dijous 05 o divendres 06 de 17.30 h a 19.30 h i podran obtenir l’entrada per 10 €.
El club vol fer una crida a tots els aficionats per a que acompanyin a l’equip davant aquest partit tan emocionant i important, per això vol que tots els socis que vaguin a veure el partit, vaguin vestits de color vermell, el color del club, per ajudar a l’equip davant aquest repte.
Tots junts som més, tots junts sumam! Vamos Manacor!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com