Campionat de Balears escolar Badminton

8 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
 
Les noves noticies del Club Badminton Pollença son que les dues convocades per jugar a Eivissa el campionat de Balears no podran jugar degut a

altres compromisos per lo que el Club a tirat de cantera i al final aniran a Eivissa la Alcudienca Antia i la Pollencina Paula. Aquesta darrera sera la mes jove representant de Mallorca en els campionats de Balears que se disputen els dies 20,21 i 22 de Maig a Eivissa. Na Paula te molta ilusio en participar en aquests campionats que li serviran de prova per els anys que venen ja que la convertiran en una jugadora molt experimentada despres de disputar tambe els campionats de Balears absoluts a Pollença el mes pasat.
 
Per altra banda en Luis Mendez de Alcudia segueix venguent a donar entrenos als nostres en preparacio per els campionats de Balears escolars.
 
Desde el Club ens dona molta satisfaccio que dos membres del nostre club han estat seleccionats per representar Mallorca en aquests campionats de Balears i desitjam que sobretot disfrutin de la experiencia i tornin molt contents i amb una gran experiencia adquirida a aquesta competicio.
 
Vos seguirem informant dels nostres progresos.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com