El primer equip del CE Constància celebra un sopar per despedir la temporada 2021-2022

8 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Celebraciones, Fútbol

FOTO DE GRUP: David Cantero (fotògraf), Valeria Bouzada i Mari Carmen Oses (directives), Sebastià Oriol (tercer tinent de batle), Antoni Peña (regidor d’esports), Rafel Palou (president del club) i Joan Quetglas (directiu).

El primer equip del CE Constància, que milita a la Tercera RFEF, ha celebrat un sopar al Celler Ca’n Ripoll d’Inca per despedir la temporada 2021-2022. Al sopar hi ha estat present el tercer tinent de batle d’Inca Sebastià Oriol i el regidor d’esports, Antoni Peña.

Amb aquest sopar, els jugadors i el cos tècnic de l’equip de Tercera RFEF donen per acabada la temporada on l’equip ha acabat la lliga en la setena posició i a sis punts d’entrar al Play-Off d’ascens a Segona RFEF.

El president del club, Rafel Palou, es va dirigir a la plantilla hi va comentar que «vos vull donar les gràcies per la gran temporada que heu fet, ens heu fet gaudir els caps de setmana a fora camp i al Nou Camp d’Inca. Tota la directiva del club estam molt contents i agraïts pel vostre compromís, tant del cos tècnic com dels jugadors. M’agradaria destacar la gran segona volta que heu fet, en 20 partits, 13 victòries, 3 empats i tan sols 4 derrotes».

Va ser un vespre de reconeixements, primer al Celler Ca’n Ripoll, al qual el president Rafel Palou els hi va fer una entrega d’una camiseta firmada per tota la plantilla en agraïment al seu suport i compromís amb el club aquests darrers anys.

A part del reconeixement al Celler Ca’n Ripoll, també va ser la despedida de Saúl Díaz, que aquesta temporada penja les botes. Rafel Palou va fer entrega d’una postal i un adhesiu amb l’escut del centenari, creat per Boca Estudi, a tots els presents per la tasca realitzada aquesta temporada.

Els capitans del primer equip Miquel Buades i Sergi Campoy fan entrega de la camsieta del centenari als encarregats del Celler Ca’n Ripoll:

SOPAR FINAL TEMPORADA

SOPAR FINAL TEMPORADA

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com