Tir de Passetja. Tirada de Lloseta

10 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Diumenge passat, 8 de maig, a partir de les onze del matí, l’Avinguda del Cocó de Lloseta, acollí una altra de les Clàssiques del Calendari Illenc, la tradicional Tirada del Cocó, modalitat pedra, setena prova puntuable pel Campionat de Mallorca de l’especialitat, baix de la organització del C.F. Lloseta, encapçalat pel bon amic i millor foner Juanjo Caballero, un dels homes a tenir sempre en compte a l’hora de les classificacions finals, recolzat per l’Ajuntament de Lloseta en ple.

El reestructurat equip llosetí aconseguí congregar un total de 76 foners (a Mallorca anem de rècord en rècord): 12 nins federats, 15 dones federades, 40 homes federats i 9 foners de promoció; tirant a les distàncies habituals (10 i 15 metres dones i nins, i 30 i 45 passes els homes federats), amb sol i molt agradables temperatures, amb una mica de brusquina al final de la competició, abans de la gran berenada amb la que ens deliten sempre els foners llosetins.

A més aquesta tirada serví de pràctiques als cinc primers alumnes de la nova tanda d’àrbitres federats (28 inscrits), després de superar les classes i els corresponents exàmens teòrics. 

Xisco Moyà, Mar Cuesta i Jaume Darder, foren els clars guanyadors.

Jaume Darder (C.F. Mallorca), amb 16 punts i 2 dianes fou el màxim anotador de la matinal esportiva, imposant-se per tres punts sobre Francesc Montiel i Juanjo Caballero, els dos empatats amb la mateixa puntuació i dianes.

Com sol ser habitual Mar Cuesta tornà donar un altre recital, acumulant 12 punts i 2 dianes, seguida per Margalida Santandreu i Maria del Mar Moyà, empatades, a només un punt de la triomfadora.

Dins nins triomf dels Maccolins, amb Xisco Moyà, que aconseguí superar al seu més immediat seguidor, Josep Garí, per 3 punts i 1 diana.

Lliurament de Premis.

El lliurament de premis va estar presidit pel president de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas, juntament amb la regidora de Festes llosetina Paquita Campins, i el regidor d’Educació i Patrimoni Tomeu Ripoll.

Classificació NINS FEDERATS.

1.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins), 8 punts i 2 dianes

2.- Josep Garí (C.F. Llucmajor), 5 punts i 1 diana

3.- Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), 4 punts.

Classificació DONES FEDERADES.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 12 punts i 2 dianes

2.- Margalida Santandreu (C.F. Llucmajor), 11 punts i 2 dianes

3.- Maria del Mar Moyà (C.F. Maccolins), 11 punts i 2 dianes

Classificació HOMES FEDERATS.

1.- Jaume Darder (C.F. Mallorca), 16 punts i 2 dianes

2.- Francisco Montiel (C.F. Mallorca), 13 punts i 3 dianes

3.- Juanjo Caballero (C.F. Lloseta), 13 punts i 3 dianes.

Fotos Juan Olive

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com