El Centre de Salut Emili Darder acollirà la primera jornada del programa Nordic Walking Saludable

12 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes

L’IME obre aquesta proposta de set jornades gratuïtes d’iniciació a la marxa nòrdica per als mesos de maig i juny.

 Francisco Ducrós: “El programa s’apropa als barris de Palma amb una proposta setmanal, a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”.

Palma, 12 de maig de 2022. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica, aptes per a tots els grups de població,  que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

El programa arrencarà aquest dissabte, 14 de maig,  al Centre de Salut Emili Darder i continuarà tots els dissabtes per diferents centres de salut de Palma fins al 25 de juny. És una activitat completament gratuïta i es posa a disposició dels participants el préstec de bastons. A més, se’ls obsequiarà amb una camiseta del programa, gràcies a la col·laboració de Decathlon.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat els avantatges de les jornades “el programa s’apropa als barris de Palma amb una proposta setmanal, a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i amb nombrosos beneficis per a la salut”, ha explicat.

Les sessions començaran a les 10 h des dels centres de salut. La segona jornada  es durà a terme el 21 de maig a Son Gotleu i arribarà el 28 de maig a Son Cladera. Per al mes de juny se n’han programat també quatre sortides: el dia 4 a Valldargent, el 11 a Son Serra, el dia 18 a Sant Agustí i finalitzarà el dia 25 a Santa Catalina.    

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través del formulari d’inscripció publicat al Web de l’Institut Municipal de l’Esport.


El IME abre esta propuesta de siete jornadas gratuitas de iniciación a la marcha nórdica para los meses de mayo y junio.

Francisco Ducrós: «El programa se acerca a los barrios de Palma con una propuesta semanal, al aire libre, fácil de aprender y con numerosos beneficios para la salud».

Palma, 12 de mayo de 2022. El Instituto Municipal del Deporte (IME) pone en marcha una nueva edición del programa Nordic Walking Saludable, unas jornadas de iniciación a la marcha nórdica, aptas para todos los grupos de población, que cuentan con la colaboración de la Dirección General de Salud Pública y Participación de la Consejería de Salud y Consumo y la Gerencia de Atención Primaria de Mallorca.

El programa arrancará este sábado, 14 de mayo, en el Centro de Salud Emili Darder y continuará todos los sábados por diferentes centros de salud de Palma hasta el 25 de junio. Es una actividad completamente gratuita y se pone a disposición de los participantes el préstamo de bastones. Además, se les obsequiará con una camiseta del programa, gracias a la colaboración de Decathlon.

Esta modalidad deportiva contribuye a impulsar la vida activa de los ciudadanos en un entorno cercano. En este sentido, el concejal de Deportes, Francisco Ducrós, ha destacado las ventajas de las jornadas “el programa se acerca a los barrios de Palma con una propuesta semanal, al aire libre, fácil de aprender y con numerosos beneficios para a la salud”, ha explicado.

Las sesiones empezarán a las 10 h desde los centros de salud. La segunda jornada se llevará a cabo el 21 de mayo en Son Gotleu y llegará el 28 de mayo en Son Cladera. Para el mes de junio se han programado también cuatro salidas: el día 4 en Valldargent, el 11 en Son Serra, el día 18 en San Agustín y finalizará el día 25 en Santa Catalina.

Las inscripciones son gratuitas y deben realizarse a través del formulario de inscripción publicado en la Web del Instituto Municipal del Deporte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com