Adrià: “El Murenc Atlètic va aprofitar millor ses ocasions”

17 mayo 2022 | Por Joan Carles | Categoria: AIDEB, AIDEB Fútbol 7

Victòria importantíssima del Murenc Atlètic front el Bar La Bodeguita des Port de Pollença per 3-1 que el situa provisionalment fora des descens. Malgrat ésser central, Adrià Real va jugar de porter davant les absències de Marc i Manu.

Quina valoració fas des partit contra Bar La Bodeguita?

Era un partit complicat contra un des sis primers. Hem fet un partit molt serio i ho hem plantejat bastant bé. Tot dos equips teniem baixes, tant ells com noltros hem jugat amb un jugador de porter, però noltros hem aprofitat millor ses ocasions.

Quines són ses claus de sa victòria?

Sa primera i més important, s’equipo. Crec que tots hem aportat es nostro granet des des titular als suplents. Ho hem donat tot. Sa segona diria s’esforç i sa tercera, sa serietat. Hem estat molt serios i correctes durant tot es partit i a totes ses línees. No hem deixat moltes possibilitats a es contrari.

Fa uns dies, es president-fundador des Murenc Atlètic, Josep Miquel Aguiló Segura, va obsequiar a s’ex-entrenador Francisco Escarraza per sa històrica 4ª posició de sa passada lliga

Quan vàres veure que es partit es posava a es vostro favor?

Al final de sa primera part. Ells no tenien cap canvi i noltros sí que teniem algún. Estavem més frescos i ho hem aprofitat. Nos hem posat amb una ventatja de 3-0 i ells s’han vengut una mica abaix. Amb es 3-1 s’han vengut una mica amunt, però hem aguantat bé fins es final.

Vàres passar de porter…

D’habitual jugo de central. Era un paper difícil. Feia molts d’anys que havia passat i em va recordar a quan era més jove. Amb 0-0, he fet dues o tres aturades primorials i, amb 2-0, una altra. He guiat a s’equipo bastant bé i he ajudat bastant a sa victòria.

Quins companys destacaries?

Al meu cosí Natxo, molt serio en defensa evitant que es rivals arribassin més a porteria. I a jo mateix, ja que he fet molt bones intervencions i crec que es porter és es pilar principal de s’equip. Amb una bona defensa i un bon porter, sempre hi ha opcions de gunyar es partit. Tant Marc com Manu com jo hem fet bons partis aquesta temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com