C.N.C. Campionat Social Pesca Serrans

19 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Pesca
 
L’AITON DE TONI JUAN ES COL·LOCA PRIMER EN EL SOCIAL DE SERRANS 2022 D’ES NÀUTIC I EL CAP ROIG DE JOSÉ TORRICO ÉS LA PEÇA MAJOR, A MANCA DE LA PROVA FINAL DE DISSABTE

L’Aiton II de Toni Juan Allès va ser el flamant guanyador de la primera prova del Campionat Social de Serrans 2022 que organitza cada any el Club Nàutic Ciutadella i què l’any 2021 en va complir el seu 50 aniversari. Juan va superar els 10 kilos de serrans amb 70 peces, per davant l’embarcació de José Torrico Mesa, superant els 10 kilos però amb 80 serrans i tercera seria la barca Yuju de José Gomila, amb 7.900 kilos. El primer classificat en la peça major era el mateix Torrico amb un Cap Roig de 954 grams.
Finalment van ser 16 embarcacions les apuntades al primer dia de Social de Serrans 2022. Primer Campionat Social de Pesca de Serrans d’Es Nàutic que es va viure amb un temps excepcional i la mar ben encalmada, el que va permetre que es pogués pescar i molt entre els 16 participants.
Dissabte dia 21 de maig quan es decidirà el guanyador del 2022 amb la segona i darrera prova d’Es Nàutic. Un campionat que ha arribat una setmana més tard per el mal temps a l’illa de fa dues setmanes.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com