Miquel Taberner: “Els millors del Murenc-Poblense varen ésser els porters”

29 mayo 2022 | Por Joan Carles | Categoria: AIDEB, AIDEB Fútbol 7

El Murenc-Poblense va ésser un partit bo, sobretot de cara a l’espectador. Va començar dominant el Murenc gràcies a la seva superioritat física. Va disposar de les primeres ocasions del partit i va aconseguir posar-se per davant al marcador.

Tot i així, el Poblense també va disfrutar de les seves ocasions i els dos equips varen intentar fer el seu joc i generar ocasions, però podem dir que el Murenc va ésser el dominador d’aquesta primera part.

La segona part va començar com la primera. El Murenc dominava tot i que els dos equips disposaren d’ocasions i, en una d’aquestes, el Poblense va aconseguir empatar. A partir d’aquest punt, el partit va canviar completament.

Ja no hi havia un equip dominant, els dos disposaren d’ocasions clares per a marcar el gol que decantàs el partit al seu favor, però els porters varen realitzar aturades espectaculars i el marcador ja no es va moure.

Les claus del partit varen ésser sobretot la superioritat física que va demostrar el Murenc, sa qualitat i experiència del Poblense en els minuts finlas i destacar per damunt de tot el respecte que es tenien un equip i l’altre.

Varen destacar els dos porters, sobretot el del Poblense, ja que gràcies a les seves aturades va aconsguir mantener viu al seu equip durant tot el partit, fent que poguesin empatar i fins i tot ternir ocasions per a remontar.

També destacar al porter del Murenc, Manu, que en els minuts finals va realitzar grans aturades per a evitar que el Poblense conseguís el seu objectiu de dur-se els tres punts.

Miquel Taberner

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com