Tir de fona. Lliga Balear per Equips – 29-05-2022.

30 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

Gràcies a la col·laboració del Consell de Mallorca i la gerència i al personal de l’Hipòdrom Son Pardo, diumenge, a partir de les 11 del matí, aquestes emblemàtiques pistes de Ciutat acolliren la primera jornada de la Lliga Balear per Equips 2022, modalitat pedra, (la segona es farà el diumenge, dia 16 d’octubre, a Eivissa), baix de la organització de la Federació Balear de Tir de Fona, tombant-se de nou tots els rècords actuals, amb una inscripció de 18 equips (15 mallorquins, 2 menorquins i 1 eivissenc) amb un total de 81 foners participants. I pels amants de les estadístiques hem d’afegir que es feren un total de 1.620 llançaments, amb els que es s’aconseguiren 466 punts i 76 dianes.

El C.F. Mallorca, no tingué rivals.

Els foners del C.F. Mallorca donaren una autèntica exhibició dins la categoria d’homes federats, sumant 74 punts i 16 dianes, amb 29 punts d’avantatge sobre els segons classificats, el C.F. Ciutat; i 38 sobre el tercer conjunt, el C.F. Sa Pobla.

La categoria de nins fou dominada pel C.F. Son Servera; i la de dones per Sa Pobla, sent el fermall d’or de la matinal pels companys poblers.

Curs d’àrbitres.

L’Hipòdrom Son Pardo acollí també la segona jornada dels curs d’àrbitres de tir de fona, teòrica i pràctica, amb un total de 7 aprovats dels 8 inscrits.

Lliurament de premis.

Sobre les dues del capvespre es va iniciar l’esperat lliurament de premis, amb un sol que xapava roques. Que ho foren de bones les ensaïmades del Fornet de la Soca!

L’acte va estat presidit pel president de l’ens federatiu, Albert Comas, i pel president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Barceló, acompanyats de la pràctica totalitat de la Junta Directiva.

Vinents tirades.

Mallorca: Dissabte, 4 Juny, a Binialí, modalitat pilota, baix de la organització del C.F. Ciutat.

Menorca:  Diumenge, 26 de juny, a les 11-00’ hores, al  camp de tir de Sant Lluís, baix de la organització de la UEM Menorca.

Classificacions.

Nins.

1.- C.F. Son Servera, 13 punts

2.- C.F. Llucmajor, 11 punts i 2 dianes.

Dones.

1.- C.F. Sa Pobla, 33 punts i 6 dianes.

2.- C.F. Llucmajor, 21 punts i 3 dianes.

3.- C.F. Mallorca, 8 punts i 1 diana.

 Homes.

1.- C.F. Mallorca, 74 punts i 16 dianes.

2.- C.F. Ciutat, 45 punts i 9 dianes.

3.- C.F. Sa Pobla, 36 punts i 7 dianes.

VER ALBUM FOTOS 

FOTOS:  https://www.flickr.com/photos/ccds/albums/72177720299354668

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com