FBTF. Tirada Fira de Biniali – 2022.

5 junio 2022 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

 Tir de Passetja.

Dissabte passat, 4 de juny, a partir de les cinc del capvespre, la plaça de l’encisador llogaret de Biniali, antiga alqueria islàmica, acollí l’esperada Tirada Fira de Biniali, modalitat pilota, puntuable pel Campionat de Mallorca de l’especialitat, baix de la organització del Club Foners Ciutat, amb molta de calor, festa i bulla, amb una inscripció de 33 foners, dos d’ells locals. 

Moyá, Cuesta i García triomfadors.

Els foners del C.F. Mallorca donaren una autèntica exhibició dins la categoria de dones i homes, amb uns impressionants Mar Cuesta i José Ramon Garcia com abanderats, amb bastant avantatge, tant en punts, com en dianes, sobre els seus més immediats seguidors.

A destacar la bona posta a punt de Cosme Sastre, que ho retorna de nou als llocs de cap, encapçalant una altra vegada la classificació de la Challenge del Campionat de Mallorca, igualment com la sempre puntera Mar Cuesta.

La Colla Fonera Maccolins, un dels clubs de recent creació, que ha començat molt fort, i amb molts d’efectius, triomfà dins la categoria de nins federats, amb un encertat Xisco Moyá, que acumulà 8 punts i 1diana.

Lliurament de premis.

Finalitzada la tirada, amb un gran ambient festiu, amb música i ball per a totes les edats, es va iniciar l’esperat lliurament de premis, amb un sol que xapava roques, amb productes locals.

L’acte va estat presidit pel president de l’ens federatiu, Albert Comas, i pel president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Barceló, acompanyats de la pràctica totalitat de la Junta Directiva.

Vinents tirades.

Mallorca: Diumenge, 19 Juny. Tirada Collerense. Modalitat pilota, al Coll den Rabassa. Organitza: C.F. Ciutat.

Menorca:  Diumenge, 26 de juny, a les 11-00’ hores, al  camp de tir de Sant Lluís, baix de la organització de la UEM Menorca.

Classificacions.

Nins.

1.- Xisco Moyá (C.F. Maccolins), 8 punts, 1 diana

2.- Sergi Soler (C.F. Sa Pobla), 3 punts.

 Dones.

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 17 punts, 3 dianes.

2.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 14 punts, 4 dianes

3.- Maria del Mar Moyá (C.F. Maccolins), 14 punts, 3 dianes.

 Homes.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 28 punts, 10 dianes

2.- Cosme Sastre (C.F. Llucmajor), 23 punts, 7 dianes

3.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 18 punts, 6 dianes.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com