La Lluna Plena d’Agost torna a Sant Climent amb un concert de Pèl de Gall

16 junio 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

La cursa nocturna, que tindrà lloc el divendres 12 d’agost, comptarà amb una distancia d’uns 8,5 quilòmetres que passaran pels poblats talaiòtics de Talatí de Dalt i de Torelló

L’estiu menorquí viurà, el proper divendres 12 d’agost, un vespre molt especial on s’ajuntarà esport, patrimoni cultural, música en directe i molt bon ambient de la mà de la segona edició de la Lluna Plena d’Agost que es trasllada a Sant Climent. De la mà d’Elitechip i de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Climent, el vespre tindrà un recorregut obert a tothom i inclusiu, pensat per gaudir-lo amb el frontal i caminant o corrents, a partir de les 21 hores.

La proposta es trasllada a Sant Climent i aprofitarà gran part del recorregut del 2021 per passar pels poblats talaiòtics de Talatí de Dalt i de Torelló, així com per la basílica de Torelló començant i acabant al mateix punt de Sant Climent, amb una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, del Consell Insular i de l’Associació de Veïns i Vïnes de Sant Climent.

La gran novetat enguany serà que a la zona de meta hi haurà un concert del grup de rock menorquí Pèl de Gall que animarà un final de festa que es complementarà amb torrada i beguda a preu popular i que servirà per unificar la possibilitat de fer esport amb la de conèixer i apropar encara més part del patrimoni cultural de l’illa.

Després de l’èxit de 2021 on prop de 1000 persones hi van prendre part a la primera edició, la cursa dona un pas més endavant per convertir-se en un esdeveniment que, a més, estimuli les visites al municipi de Sant Climent, intentant diversificar encara més l’oferta turística pròpia de l’estiu i que sigui un reclam per visitar l’illa. Les inscripcions s’obriran en els propers dies a la web d’Elitechip.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com