Campionat d’Europa Ilca6

7 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela

UN CAMPIONAT D’EUROPA ILCA6 DE GRÈCIA MOLT INESTABLE DE VENT DEIXA A DAVID PONSETÍ (CLUB NÀUTIC CIUTADELLA) COM A SEGON MILLOR ESPANYOL I EL 43 GENERAL, ENTRE 286 REGATISTES

Campionat d’Europa Ilca6 2022 de Tesalònica (Grècia) complicat per competir el què li ha tocat a viure aquesta setmana al regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí, que torna cap a casa com a segon millor regatista de la Selecció Espanyola entre els millors del Grup Or, després de tancar Europeu en la 43ª posició final. Açò després que a la darrera jornada europea celebrada a Grècia a Ponsetí (CN Ciutadella) li toqués viure un dia complex i accidentat i tocant les dues cares de l’esport: una prova brillant amb una flamant tercera posició però un incident acababa amb un DNF per Ponsetí que  el duia a aquesta definitiva posició 43 de la general de l’Europeu Ilca6 2022, d’entre una la flota que ha navegat amb 286 participants, repartits en quatre grups, fins a arribar als 70 del Grup Or. 
Una jornada més a Grècia les condicions de vent tornaven a ser poc estables, complicant encara més les coses per el representant espanyol del CN Ciutadella.
 
CLASSIFICACIÓ:

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com