EL MOLL DE LA TRONA VIU UNA SENTIDA FESTA DE FINAL DE LA LLIGA TROFEU PRIMAVERA 2022

21 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
 
EL MOLL DE LA TRONA VIU UNA SENTIDA FESTA DE FINAL DE LA LLIGA TROFEU PRIMAVERA 2022 DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, UN RECONEIXEMENT A TOTS I AMB TRIOMF DE LLUÍS MASCARÓ
 
El Moll de la Trona va donar el seu particular adéu amb una festa per celebrar el final de la Lliga Trofeu Primavera 2022 del Club Nàutic Ciutadella, un reconeixement als fillets i filletes que fan vela en Es Nàutic i de tots els nivells; petits i grans, novells i veterans. Un premi a la regularitat i a la participació entregat per el mateix CN Ciutadella.
En aquesta festa de final de lliga CNC hi van haver obsequis per tothom i una petita rifa, acabant aquesta festiva jornada de germanor i companyerisme amb un poc d’aperitiu amb els regatistes i els pares que van voler i poder acompanyar a la flota en aquesta traca final.
Al final, Lluís Mascaró en va ser el guanyador del Trofeu Primavera 2022 del CN Ciutadella, amb un acumulat de 23 punts i quedant davant dels seus companys CNC, Bruno Sanz que seria segon amb 39 i Sasha Pons al darrera i completant el podi amb 33, amb una quinzena de presents.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com