F.B.N. CAMPIONAT D’ESPANYA DE SALTS

22 julio 2022 | Por admin | Categoria: Natación, Otros Deportes

LXIV CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT D’ESTIU SALTS
XXII CAMPIONAT D’ESPANYA D’ESTIU DE GRUP D’EDAT

. Que se celebraran del 27 al 31 de juliol a les piscines municipals de Son Hugo.
El 27 i 28 tindrà lloc el campionat absolut, amb els millors saltadors del país, com per exemple l’olímpic Alberto Arévalo (Real Canoe), 11è del món en trampolí de 3 metres al recent campionat del Món de Budaspest i Adrián Abadía, campió d’Europa Júnior i 10è en sincro 3 metres a l’últim Mundial Absolut de Budapest (amb el saltador canari Nicolás García). A nivell femení Valeria Antolino (Real Canoe) finalista Europea absoluta i Maria Papworth (Club Salts Mallorca) 16a a la Copa del Món, sense oblidar el veterà saltador mallorquí Andreu Jaume

El divendres 29 comença el torn dels més joves, i podrem gaudir d’Ana Carvajal recent subcampiona d’Europa júnior a plataforma, ia les joves locals Marta Rubio i Irene Salguero del Club Saltos Mallorca i del CTEIB.


LXIV CAMPEONATO DE ESPAÑA ABSOLUTO DE VERANO SALTOS
XXII CAMPEONATO DE ESPAÑA DE VERANO DE GRUPO DE EDAD

. Que se celebrarán del 27 al 31 de julio en las piscinas municipales de Son Hugo.El 27 y 28 tendrá lugar el campeonato absoluto, con los mejores saltadores del país, como por ejemplo el olímpico Alberto Arévalo (Real Canoe), 11º del mundo en trampolín de 3 metros en el reciente campeonato del Mundo de Budaspest y Adrián Abadía, campeón de Europa Junior y 10º en sincro 3 metros en el último Mundial Absoluto de Budapest (con el saltador canario Nicolás García). A nivel femenino Valeria Antolino (Real Canoe) finalista Europea absoluta y Maria Papworth (Club Saltos Mallorca) 16ª en la Copa del Mundo, sin olvidar al veterano saltador mallorquín Andreu Jaume

El viernes 29 comienza el turno de los más jóvenes, y podremos disfrutar de Ana Carvajal reciente subcampeona de Europa junior en plataforma, y ​​en las jóvenes locales Marta Rubio e Irene Salguero del Club Saltos Mallorca y del CTEIB.



Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com