David Ponsetí al Mundial dels EEUU

24 julio 2022 | Por Fundador DeporteBalear | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela
 
DAVID PONSETÍ JA ÉS ALS ESTATS UNITS PREPARANT DES DE HOUSTON EL CAMPIONAT DEL MÓN SUB19 DE LA CLASSE ILCA6 EN EL QUE REPRESENTA A ESPNAYA AQUESTA SETMANA ENTRANT

Destí, Texas. Malgrat que encara és molt jove i li queda molt de camí per recórrer, el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, manté el seu frenètic mes de juliol més internacional fora d’Espanya per a competir entre els millors del món. Després ja d’un Europeu i un Mundial les darreres setmanes a Ponsetí li toca afrontar un altre esdeveniment del màxim nivell internacional com és el Campionat del Món Ilca 6 que es celebra aquesta setmana a Texas, als EEUU. 
Ponsetí i la Selecció Espanyola són des de divendres a l’oest dels Estats Units per a disputar el Mundial sub-19 de vela classe Ilca 6 (25-29 de juliol). Per a Ponsetí (CN Ciutadella) és molt probablement el més rellevant en aquest frenètic any 2022. I després d’una primera part del curs amb resultats ben positius, l’ha preparat a consciència.
Aquest dissabte David Ponsetí (CNC) ja ha realitzat els primers entrenaments i presa de contacte amb l’embarcació en aigües de Houston (EEUU).

DAVID PONSETÍ YA ESTÁ EN ESTADOS UNIDOS PREPARANDO DESDE HOUSTON EL CAMPEONATO DEL MUNDO SUB19 DE LA CLASE ILCA6 EN EL QUE REPRESENTA A ESPNAÑA ESTA SEMANA ENTRANTE

Destino, Texas. Aunque todavía es muy joven y le queda mucho camino por recorrer, el regatista del Club Náutico Ciutadella, David Ponsetí, mantiene su frenético mes de julio más internacional fuera de España para competir entre los mejores del mundo. Después ya de un Europeo y un Mundial en las últimas semanas a Ponsetí le toca afrontar otro evento del máximo nivel internacional como es el Campeonato del Mundo Ilca 6 que se celebra esta semana en Texas, en EEUU.
Ponsetí   y la Selección Española son desde el viernes al oeste de Estados Unidos para disputar el Mundial sub-19 de vela clase Ilca 6 (25-29 de julio). Para Ponsetí (CN Ciutadella) es muy probablemente el más relevante en este frenético año 2022. Y después de una primera parte del curso con resultados positivos, lo ha preparado a conciencia.
Este sábado David Ponsetí (CNC) ya ha realizado los primeros entrenamientos y toma de contacto con la embarcación en aguas de Houston (EEUU).

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com