Inca ret homenatge als seus campions del món de ball en línia

26 julio 2022 | Por Fundador DeporteBalear | Categoria: Baile deportivo, Otros Deportes

Campions del món de ball en línia

26/07/2022. Coincidint amb la celebració de l’INCA BALLA 2022, la mostra de modalitats i especialitats de ball d’Inca que es duu a terme amb motiu de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén, l’Ajuntament d’Inca ha retut avui homenatge als inquers Neus Garrido, Unai Pino, Rosa María Bozada i Joan Morro, pels seus bons resultats obtinguts en el «15th WCDF WORLD CHAMPIONSHIPS».

Així doncs, durant l’acte el batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Participació, Andreu Caballero, i el regidor d’Esports, Antoni Penya, han fet entrega als homenatjats d’un obsequi commemoratiu d’aquesta fita tan important i un ram de flors. 

Aquest són els resultats dels inquers i les inqueres en el Campionat del Món, celebrat a Kalkar (Alemanya) del 7 a l’11 de juliol: 

Neus Garrido Bozada:
Campiona del Món en Modern Linedance
Tercera classificada del Món en Clàssic Linedance

Unai Pino Navarro:
Campió del Món en Clàssic Linedance
Subcampió del Món en Modern Linedance
Campió del Món en Clàssic Mix Linedance
Campió del Món en Showcase Linedance

Joan Morro:
Campió del Món en la Competició de Coreografies

Rosa María Bozada Guirado:
Tercera posició Internacional en Social Lindedance
 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com