DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) SEGUEIX EN PAS FERM ENTRE ELS 15 MILLORS DEL MÓN

28 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

EN EL MUNDIAL ILCA6 DE HOUSTON I JA EN EL GRUP OR, ENCARA ELS DIES DECISIUS EN AIGÜES DELS EEUU

Des del passat dilluns i fins al dissabte 30, les aigües de Houston (Texas), acullen el Campionat del Món Sub19 de la classe Ilca 6, amb la presència del regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, entre els integrants de la Selecció Espanyola. I arriben de nou bones notícies des dels Estats Units de part de Ponsetí (CNC) perquè el ciutadelenc segueix amb els bons resultats a USA.
Bons resultats aquests darrers dos dies per Ponsetí, amb un 10, 8 i 7 excepcionals, que el col·loquen finalment en el prestigiós Grup Or de les finals que comencen avui (en horari nord-americà, clar). Ponsetí i els membres d’Espanya presents entre els millors del món tenen de moment a Houston un vent de 15 a 20 nusos cada dia i bones condicions de mar, quan encara hi queden tres dies de Mundial 2022 Ilca6 i pot passar de tot als EEUU

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com