David Ponsetí, 20 del món als EEUU

31 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
 
BRILLANT FINAL DE DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) EN EL MUNDIAL ILCA6 DE HOUSTON, AMB UNA SEGONA PLAÇA QUE EL DEIXA EL 20 DEL MÓN TOT I SER DELS MÉS JOVES

Molt bon final de Campionat del Món Sub19 Ilca6 a Houston, als EEUU, del regatista del Xlub Nàutic Ciutadella, David Ponsetí. Després d’un campionat amb unes condicions dures i a on el vent cada dia ha anat de menys a més, passant dels 20 nusos a Texas, al final Ponsetí se’n va del Mundial amb una actuació remarcable i el 20 classificat del món.

David Ponsetí en la darrera jornada celebrada dissabte (horari nord-americà) va aconseguir fer un segon lloc a la primera prova del dia, just darrera del recentment proclamat campió del món i amic seu, l’italià Mattia Cesana. Aquesta gran prova l’hi ha permès a Ponsetí (CN Ciutadella) escalar posicions a la general mundial, a on ha quedat dins del top-20 mundial i com a primer espanyol masculí a Houston.
Molt bon campionat de David Ponsetí, superant les condicions i dificultats d’un esdeveniment de tant alt nivell a on encara l’hi queda un any dins aquesta categoria, sent dels més joves Sub19.
En definitiva, espectacular recuperada del regatista CNC de la Selecció Espanyola per acabar el 20 del món, amb un gran final de temporada Ilca6.
Des del CN Ciutadella es vol donar també l’enhorabona a Marga Perelló, companya d’equip i d’entrenaments de David Ponsetí, per el gran resultat aconseguit, com a campiona del món femenina Sub17.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com