Balanç Copa Balear Promoció d’Es Nàutic

19 agosto 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo
 
MOLES, DIRECTOR TÈCNIC DE PIRAGÜISME D’ES NÀUTIC, VALORA MOLT POSITIVAMENT EL CURS

«QUE BERTA SANS I MIQUEL LLOMPART HAGIN QUEDAT TOT L’ANY INVICTES ÉS MOLT DIFÍCIL I HAN ESTAT IMPRESSIONANTS»
 
Com sempre, la Federació Balear de Piragüisme ha publicat les classificacions oficials generals per categories de la Copa Balear de Promoció 2022. I el director tècnic del Club Nàutic Ciutadella, José Luis Moles, en fa una valoració, a nivell general, prou interessant i positiva de tots els palistes de l’Escola de Piragüisme d’Es Nàutic. Una Copa Balear 2022 en la què una temporada més han estat mots els representants del CN Ciutadella, sempre donant exemple, per damunt de tot, d’esportivitat i empenta. 
Dos han estat els noms propis un any més del CN Ciutadella en aquesta Copa Balear Promoció 2022. Els de Berta Sans i Miquel Llompart en les categories Aleví i que han acabat la temporada invictes i guanyant-ho absolutament tot. «Segueixen la mateixa i brillant línia del 2021, sempre fent primers i sense baixar de la primera posició en tots els campionats i copes balears que han disputat. També amb el K-2, completant un any realment impressionant».
Diu Moles que aquest fet «mai havia passat i és difícil en categoria aleví trobar esportistes en aquest nivell tant alt. Per tant la meva valoració és molt positiva encara que veurem l’any que ve perquè d’aleví a infantil hi ha un bot important. Esperem que la seva progressió sigui  en aquesta línia. I amb la seva actitud tot apunta que poden ser els dos competitius i poden donar moltes alegries al CN Ciutadella».
El director tècnic CNC també fa especial menció a les condicions del port antic de Ciutadella. «Fins a alevins podem fer entrenament de nivell i com toca però a partir d’infantil ja se’ns dificultat tot molt i per açò després es complica tot, ja què és molt mal de fer una bona feina en el nostre port i amb entrenaments de qualitat. A veure com ho podem plantejar de cara a l’any que ve, per treure el màxim profit a les seves qualitats, sobre tot de Miquel Llompart i Berta Sans».
En K-2 també José Luis Moles destaca la parella benjamí del CN Ciutadella que formen Cédric Barro i Lluís Pons, subcampions a la classificació final de la Copa Balear Promoció 2022. «Tenen una gran actitud als entrenaments i hi duen molt interès. Sempre que competeixen ho donen tot i ha estat una grata sorpresa per Es Nàutic que competissin al més alt de la seva classificació, perquè tant petits com els benjamins no és fàcil controlar una embarcació a dos. Han demostrat que els dos es duen molt bé des de petits i formen un bon equip».

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com