42ª Volta Nocturna Internacional a Mallorca

9 septiembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor

El proper dissabte 10 setembre a partir de les 18:30 hores tindrà lloc la concentració de la «42a Volta Nocturna Internacional a Mallorca amb Moto», el lloc de concentració serà l’avinguda Adolfo Suárez davant la Seu, i com ja és habitual es preveu una massiva participació malgrat tractar-se d’una prova nocturna.

Enguany comptarem amb la presència de la recent heptacampiona d’Espanya de motociclisme de Velocitat Superbike 600 que serà l’encarregada de donar la sortida de la prova.

L’illa de Mallorca fidel a la seva cita, acollirà un any més, la «Volta Nocturna «, prova popular de final d’estiu del món de la moto amb una massiva participació, i en la qual es donen cita més de tres mil motos de totes les èpoques, marques i models, des de les més petites scooters, a les de més cilindrada passant per tricicles i quads. Organitzada des de fa 42 anys per ½ MILLA Esportclub, any rere any no deixa de sorprendre a propis i a estranys l’elevat índex de participació, trencant totes les previsions i tots els estereotips que dels moters es puguin tenir, ja que agrupa col·lectius molt heterogenis, de tots els sectors socials i de totes edats compreses entre els 16 i 80 i més anys.

La «42ª Volta Nocturna Internacional a Mallorca amb Moto», desborda l’àmbit estrictament autonòmic. El fet de desenvolupar-se en una illa, no impedeix que hi hagi una nodrida participació de totes les comunitats autònomes i com no, referent turístic de l’estranger. Hi ha previstes sortides des de Barcelona i València en vaixell.

A partir de les 19:15 hores donarà inici la Volta Nocturna, amb una caravana de motos passeig marítim direcció a l’autopista de Llucmajor, la Volta Nocturna en aquesta ocasió repetirà l’itinerari de l’any passat per la part del llevant de l’illa en concret:

 

ITINERARI:

Palma ► Ma19 Autopista de Llevant ►sortida 13 ► Ma-6014 S’Arenal ► Cala Blava ► Ma-6101 ► Ses Salines ► Ma-6100 Es Llombards ► Ma-6100 Santany ► Ma-19 S’Alqueria Blanca ► Ma-4012 Calonge ► S’Horta ► Ma-4014 Cales de Mallorca ► Porto Cristo ► Ma4023 ► Son Morro Bona Vista  ►Av. Llevant ► Av Bon Temps ► Carrer Bonança ►

Hotel Castell del Mar 4* Neutralització para sopar de 21 a 22 h

23h Concentració

Cala Millor ► Ma4023 ► Son Servera ► Ma4040 ► Ma4030 ► Sant Llorenç del Cadessar ►Ma15 ► Manacor ► Ma15 ► Villafranca de Bonany ► Ma15 ► Montuïri ► Ma15 ► Algaida ► Los Últimos Mohicanos (Clausura i sorteig de regals)

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com