S’obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tennis

10 septiembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Natación, Otros Deportes, Tenis, Tiro con Arco

S’obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb Arc, atletisme i tennis
El Consell de Formentera, a través de la Conselleria d'Esports, informa que a partir de la
setmana que ve s’obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tennis. L’escola de vela encara continua amb els cursos d’estiu. 
Escola de natació Així, el dilluns 12 de setembre s'obri el termini d’inscripció per a les classes de l’escola municipal de natació del present curs. Enguany, s’oferiran classes des de l’etapa de
primària, és a dir, des dels sis anys (al nivell tortuga), fins a classes de perfeccionament per a adolescents. Les preinscripcions es poden realitzar des del dilluns 12 de setembre fins al divendres 16 de setembre, per via telemàtica (OVAC) o, presencial. Del dilluns 19 al divendres 23 de setembre es confirmaran les preinscripcions per correu electrònic i trucada telefònica, per tancar dia i hora. Les classes començaran el 26 de setembre.
Tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació Cal destacar que enguany, per primera vegada, tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació en l’etapa d’infantil, de tres a sis anys. Enguany s’ha afegit el CEIP Sant Ferran de ses Roques, que inclourà, a més, activitats de piscina per als alumnes de primària. Enguany, el CEIP Mestre Lluís Andreu també inclou per trimestres la pràctica de natació a les classes d’educació física. A més, l’alumnat de l’aula UEECO de l’IES Marc Ferrer rebrà classes dos dies per setmana. D’altra banda, aquest estiu s’han fet obres de
millora en l’interior de la piscina, amb el canvi de totes les portes i mobiliari. A més, s’han fet les accions anuals d’hipercloració, neteja i compra de material nou.
Escola de tennis
A partir dels quatre anys
Inscripcions a les pistes de tennis
Inici de les classes: dilluns, 19 de setembre
Fins al 22 de juny
Escola de tir amb arc
A partir dels nou anys
Inscripcions al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de les categories: 4 d’octubre, iniciació; 6 de setembre, perfeccionament
Escola de atletisme
Inscripcions a la pista d’atletisme

Durada: de l’1 d’octubre fins al 31 de maig.
Per a més informació sobre les escoles i l’oferta esportiva, podeu contactar amb el
Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic
poliesportiu@conselldeformentera.cat.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com